INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu, mutare spectaculoasă în Italia » De la Lazio direct în Liga Campionilor cu Atalanta

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 11:26

Ștefan Radu (32 de ani) a fost anunțat de Lazio că e liber să-și caute echipă în această vară. Fundașul român nu duce însă lipsă de oferte, ultima venind tot din Serie A, de la Atalanta.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio scrie că echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3 îl dorește pe Ștefan Radu, negocierile urmând să înceapă în cel mai scurt timp.

Fundașul ar avea astfel șansa să meargă în grupele Ligii Campionilor cu Atalanta, echipă care ar fi la prima aventură din istoria clubului în această competiție.

Parma este și ea interesată de Ștefan Radu, dar până în acest moment n-a făcut nicio ofertă oficială.

348 de meciuri a jucat Radu în tricoul lui Lazio în cele 11 sezoane petrecute în „Cetatea Eternă”, fiind pe locul 4 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe jocuri în istoria clubului

 Citește și:

Gică Hagi plânge când vorbește despre fotbal și despre proiectul său de la Viitorul: „Nu vreau averi! Bucuria mea e când văd copii care joacă fotbal și datorită mie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
flojo
flojo  •  04 Iulie 2019, 15:20
Postat de bengalezulsebyk pe 04 Iulie 2019, 12:15

numai echipe de mana a doua .. mare jucator

fecesebist să fii, “noroc” să ai...

badeadorian
badeadorian  •  04 Iulie 2019, 12:45
Postat de bengalezulsebyk pe 04 Iulie 2019, 12:15

numai echipe de mana a doua .. mare jucator

Asa este , un necunoscut .... nu ca noi doi care am jucat la Real Ciotanga si Barcelona Mama Mia , 20 de ani !! Noi suntem sculapebascula , nu amaratul de Radu !! Bine ai spus frate Vedeta !!

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  04 Iulie 2019, 12:15

numai echipe de mana a doua .. mare jucator

Vezi toate comentariile (3)
Comentează