INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio » Fundașul român va încasa un salariu uriaș

Ștefan Radu (34)
Ștefan Radu (34)

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 15:59 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 17:20

Ștefan Radu (34) și-a prelungit contractul cu Lazio, scadent în această vară, iar fundașul român va primi un salariu de 1,2 milioane de euro/an.

Publicația LazioPress.it a anunțat astăzi că Ștefan Radu va rămâne și din sezonul următor pe Stadio Olimpico, după ce a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul „biancocelest”. Informația a fost confirmată și de jurnalistul Nicolo Schiro, expert în Transfermarkt. Însă, Radu va avea un salariu cu 200.000 de euro mai mic decât cel precedent, de 1,4 milioane de euro.

Ștefan Radu, contract cu Lazio până în 2022

„Continuă împreună! După ce a devenit deținătorul recordului, Ștefan Radu își va continua aventura cu Lazio încă un an. Acesta și-a reînnoit contractul până în 2022 și va încasa un salariu de 1,2 milioane de euro”, a scris jurnalistul pe contul său de Twitter.

Ștefan Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, după ce a depășit recordul deținut de Giuseppe Favalli, iar Simone Inzaghi a insistat ca veteranul din apărare să își prelungească contractul.

Fundașul român a scris istorie pentru cel mai vechi club din capitala Italiei. Radu a reușit această performanță la 13 ani de la debutul în tricoul lui Lazio. După ce a doborât recordul, numărul 26 din apărarea lazialilor a fost sărbătorit în cantonamentul echipei de patronul Claudio Lotito și Giuseppe Favalli, alături de colegii lui Radu.

2,5 milioane de €este cota de piață a lui Ștefan Radu, conform Transfermarkt

6 trofeea cucerit Ștefan Radu cu Lazio: 3 Coppa Italia și 3 Supercupe

403 meciuria adunat până acum fundașul român în tricoul „biancocelest”

VIDEO. Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: "Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!"

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cade regula veche de 50 de ani? Golul în deplasare n-ar mai conta dublu în prelungiri!

Ce mai face acum „Toto” Schillaci, fotbalistul genial pentru Italia la CM 1990 » L-a bătut pe Baggio și a fost dată afară fiindcă și-a părăsit soția

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
balaur
balaur  •  15 Aprilie 2021, 17:51

Asa a invatat la spiru haret asta micu, 25 sau 26 e totuna...

457961185625445
Marian Manolache  •  15 Aprilie 2021, 16:35
Postat de mal. pe 15 Aprilie 2021, 16:26

Jurnaliști adevărați...!!! Ziceți... nr. 25, așa? Ia dați un google...! Unde minte nu e, nimic nu e!

Ce sa le ceri unora care habar nu au pe ce lume sunt,aia de la digi cand comenteaza meciuri sigur nu se uita ce se joaca,cred ca in timpul meciului joaca Solitaire. Gresesc nume sau numerele jucatorilor la fiecare meci,ai auzit sa.si ceara scuze? Nu Ei sunt pusi doar sa comenteze fiecare decizie luata de arbitru. Atat!! App hartie de impachetat peste....Radu Stefan joaca cu 26 nu 25. Rasilor!

mal.
mal.  •  15 Aprilie 2021, 16:26

Jurnaliști adevărați...!!! Ziceți... nr. 25, așa? Ia dați un google...! Unde minte nu e, nimic nu e!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close