INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Ştefan Radu se operează marţi la genunchiul drept şi lipseşte pînă în ianuarie

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, care va fi suspendat în campionatul Italiei în urma cumului de cartonaşe galbene, se va opera marţi de o afecţiune a meniscului intern al genunchiului drept, a anunţat site-ul lalaziosiamonoi.it.

"Ştefan Radu se va opera marţi, la Roma, la genunchiul drept. Astfel, românul va rata următoarele două partide, cu Juventus Torino şi Udinese, iar apoi va face recuperarea în timpul sărbătorilor de iarnă.

Revenirea sa este prevăzută pentru 6 ianuarie 2011. Ştefan Radu a devenit un jucător indispensabil pentru Lazio. Curajul său este fundamental, decisiv şi indispensabil", a scris sursa citată.

La 15 noiembrie, după partida cu Napoli, clubul Lazio a anunţat că Ştefan Radu a fost supus unui RMN, care a arătat o "inflamare a capsulei articulare, cu dureri la meniscul intern", el ratând meciul României cu Italia, însă revenind în Serie A, la meciul cu Parma.

Apoi, medicul naţionalei, Pompiliu Popescu, s-a arătat îngrijorat de starea fundaşului, care pare a fi forţat de Lazio să joace meci de meci: "Poate păţi ce a păţit Didi Prodan! Dacă acolo, în genunchi, se va ajunge os pe os, poate însemna finalul pentru fotbalistul Ştefan Radu".

Imediat, clubul Lazio Roma a dat publicităţii un comunicat în care anunţă că fundaşul român Ştefan Radu, care suferă de o afecţiune a meniscului intern al genunchiului drept, nu are nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată.

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează