INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAGLARI - LAZIO 1-0

Stefan Radu vinovat la golul lui Cagliari

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Ziua neagra a internationalilor romani din Serie A a fost completata de Radu Stefan. Titularizat de data asta in centrul defensivei laziale, fostul fundas dinamovist are pe constiinta esecul echipei romane (0-1) pe terenul “lanternei” Cagliari. Jucatorul imprumutat pentru un milion de euro pina in vara de campioana Romaniei l-a scapat din marcaj pe Matri, care l-a invins pe Ballotta cu o lovitura de cap, in ultimele minute ale partidei din Sardinia. Tot in Serie A, Paul Codrea a jucat toate minutele la Siena (2-2 cu Atalanta) si a executat doua lovituri libere, una peste poarta si alta respinsa de portarul Coppola. La Inter (1-1 cu Sampdoria), Cristi Chivu a ramas pe banca de rezerve pina la final.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (3)
 •  25 Februarie 2008, 23:31

Lazio (4-3-1-2): Ballotta 6; Behrami 6,5, Siviglia 6, Radu 6, Kolarov 5,5; Mudingayi 6,5 (45' st Tare sv), Ledesma 6, C. Manfredini 5 (1' st De Silvestri 6); Mauri 5; Pandev 6 (20' st Bianchi sv), Rocchi 5. A disp. Muslera, Cribari, Dabo, Vignaroli. All. D. Rossi 6 Cam asta este parerea ziaristilor italieni care au urmarit meciul despre evolutia lui Radu Stefan.

 •  25 Februarie 2008, 11:28

MINCINOSILOR STITI CE NOTA A PRIMIT DE LA SUPORTERI 6 afost ales printre cei mai buni jucatori ai lui LAZIO ,6 au luat toti cei care au jucat bine.DAR ASA SUNT ZIARELE DE ROMANIA AU ZIARISTI CAM PROSTI.

 •  24 Februarie 2008, 20:23

Ce mincinos netrebnic. Cica sa-i pui infrangerea in carca. pai Lazio a avut 30 de minute superioritate numerica cu ultima clasata si nu a jucat nimic, doar un sut pe poarta. A fost nula in faza ofensiva. Iar golul lui Lazio a fost o faza de contraatac, golul fiind primit dupa o serie de greseli: o minge pierduta in terenul advers, cel de pe dreapta l-a scapat pe cel care a centrat, Siviglia a fost depasit de minge, iar Radu l-a scapat pe cel care a marcat..dar a spune ceea ce a spus Scorpia mincinoasa, care a mai mintit si cu alte ocazii (o data era vorba de Chivu), e mizerie. Dar scorpia tot scorpie ramane (dar cred ca nici nu ai vazut meciul...nu aveai cum sa le vezi pe toate in acelasi timp, si te-ai luat si tu dupa unul si altul). Mai, baiatule, daca nu vezi meciurile, nu mai scrie...ca scrii numai tampenii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close