INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică le face zile grele ziariștilor din Turcia: "Puteți să vă uitați pe Youtube"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 15:47

Șumudică a pus la punct un ziarist care l-a întrebat dacă nu cumva a fost prea euforic la finalul meciului câștigat de Kayserispor cu Sivasspor, 2-0.

Marius Șumudică a sărbătorit victoria de la Sivas împreună cu fanii. Bucurându-se ca un copil. Însă jurnaliștilor turci, mai ales celor locali, nu le-a picat prea bine. La conferința de presă, unul chiar l-a întrebat dacă nu cumva a fost "exagerat", dar antrenorul lui Kayserispor l-a contrat prompt.

"Nu e vorba despre o lipsă de respect la adresa adversarului sau a fanilor săi. Ăsta-i caracterul meu. Puteți să vă uitați și pe youtube, așa făceam și în România", a explicat Șumi.

El i-a mai spus respectivului ziarist "vă respect munca, dar n-ați vrea să veniți să luați loc pe bancă, în locul meu, o săptămână?! V-ar albi părul". 

După primele patru meciuri din prima ligă turcă, Kayserispor are șapte puncte și ocupă locul cinci, la trei puncte în spatele liderului Beșiktaș.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Septembrie 2017, 18:11

Este dreptul lui sa se bucure. Atata timp cat nu o face ostentativ, nu trebuie sa-si cenzureze bucuria. BRAVO Sumi !

vyyllyy
vyyllyy  •  10 Septembrie 2017, 17:54

Sumudica o are mica ,ataca din nou parte a 2-a.

wba33
wba33  •  10 Septembrie 2017, 17:13
Postat de supereduardo10 pe 10 Septembrie 2017, 17:06

Pai ce crezi ca nu a scapat printe dinti? :)) noroc ca nu stiu turcii ce e aia oaie si fcsb :)))

Nu mai injura fcsb ca vrea acolo...da tarcoale. De cand a plecat de la astra ii face complimente non stop

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close