INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

UPDATE Turcii anunță: Șumudică ar putea fi dat afară de Malatyaspor! „I s-a făcut rău după meci”

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pierdut mai devreme în runda #21 din Turcia, 1-2 cu Goztepe. Antrenorul român a fost sacrificat de club după meci, anunță presa turcă.
Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pierdut mai devreme în runda #21 din Turcia, 1-2 cu Goztepe. Antrenorul român a fost sacrificat de club după meci, anunță presa turcă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 22:30 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:44

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pierdut în runda #21 din Superligă, 1-2 cu Goztepe. Antrenorul român va fi sacrificat de club, anunță presa turcă!

E la București și negociază cu FCSB! Vrea s-o lase pe CFR Cluj pentru echipa lui Becali
FCSB
E la București și negociază cu FCSB! Vrea s-o lase pe CFR Cluj pentru echipa lui Becali

UPDATE, 22:45. Lui Șumudică i s-a făcut rău după meci

La conferința de presă de după meci, Șumudică nu și-a făcut apariția. Motivul l-a dezvăluit Gabi Mărgărit, „secundul” lui Șumi: „Îmi prezint scuzele în numele lui Marius Șumudică. Se simte rău și e cu doctorii echipei în vestiar”.

Presa din Turcia: Șumudică, OUT de la Malatyaspor

Conform turcilor de la Fanatik, șefii celor de la Malatya au luat decizia să se despartă de Șumudică și urmează ca cele două părți să ajungă la o înțelegere privind rezilierea contractului!

Malatyaspor nu a câștigat niciun meci în precedentele 11 etape de campionat, iar Șumudică n-a scăpat. „Clubul se va despărți în curând de antrenorul român”, notează sursa citată.

Șumudică a preluat-o pe Malatyaspor în luna octombrie a anului trecut.

9 înfrângeriare Șumudică la Malatya în 15 meciuri (3 victorii, 3 egaluri). A fost eliminat și din Cupă

Am început bine jocul, am condus cu 1-0. Apoi, adversarii noștri au primit penalty și ne-am pierdut concentrarea pe parcurs. Cei 5 jucători pe care i-am transferat abia au sosit, nu e ușor, nu s-au antrenat împreună 
Marius Șumudică, după 1-2 cu Goztepe

Yeni Malatyaspor, ultima în Turcia

Meciul de azi a început perfect pentru Șumi. Kenan Ozer a tăiat apărarea oaspeților cu o pasă în gaură, iar Eskihellac a deschis scorul în minutul 7 : finalizare excelentă, la „lung”, în plasa laterală.

Numai că primul sfert de oră nu s-a încheiat cu Malatya în avantaj. Goztepe a obținut penalty la un corner, Berkan Emir a restabilit egalitatea de la punctul cu var. Până la pauză, Goztepe a avut și un gol anulat pentru ofsaid.

Până la urmă, tot eșec pentru Șumudică. Lourency, abia intrat pe teren, a adus victoria lui Goztepe (73). Și pentru că portarul Ertac Ozbir a citit greșit centrarea trimisă de nigerianul Obinna Nwobodo.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo pune presiune pe colegii săi de la United: „Nu vreau să fiu aici pentru a lupta la locul şapte”

Ei sunt cei mai bine plătiți jucători de la Bayern Munchen. Cât câștigă golgheterul Lewandowski

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
flaviuf
flaviuf  •  15 Ianuarie 2022, 09:59

Sumi, acest Ionut Chirila din Superlig????

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Ianuarie 2022, 09:20

Una din enigmele Universului... Cum a ajuns asta la CFR Cluj?!?

spinoza
spinoza  •  15 Ianuarie 2022, 09:14

Manevre ieftine de circar! Pa Ninele. Vorbeste cu Burleanu si hai la Națională! Romania are nevoie de un antrenor cu personalitate cum ești tu. De la Națională nu te mai dă nimeni afara cel puțin doi ani și chiar dacă nu faci nimic, nu te califici nicăieri primesti vateva sute de mii de euro!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close