INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB

Șumudică, vehement când a fost întrebat de transferul lui Alibec: "Dacă se întâmplă asta, ce să fac cu el? Să-l iau acasă?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 10:52

Marius Șumudică, 47 de ani, a revenit azi în România și a vorbit despre situația de la echipa sa, Al Shabab, și despre egalul obținut cu Al-Taawon, 1-1.

"Sunt neînvins în campionat, iar dacă punem și partidele de verificare sunt neînvins de patru luni. A fost un meci greu cu Al-Taawon, echipă cu jucători care evoluează împreună de 3 ani. Am deschis scorul, dar am fost egalați în repriza a doua.

Dar suntem în grafic, pe locul 4. Sunt mulțumit, având în vedere investițiile care s-au făcut la echipă. Am cumpărat de câteva sute de mii de euro, în timp ce alții au cheltuit milioane", a declarat Marius Șumudică la Pro X.

După 5 etape, Al Shabab este pe locul 4, cu 9 puncte, având 2 victorii și 3 egaluri.

"Ce să fac cu Alibec? Să-l iau acasă?"

Marius Șumudică a vorbit și despre posibilitatea de a-l transfera în iarnă pe Denis Alibec, 27 de ani, de la Astra.

"Mă întrebați de Alibec de doi ani. El este un jucător care a făcut performanță cu mine. Nu știu ce va fi la iarnă, dacă îl transfer. Poate sunt dat afară de la echipă până la iarnă. Dacă se întâmplă asta, ce să fac cu Alibec? Să-l iau acasă? Unde să-l iau? Vedem ce va fi la iarnă", a adăugat antrenorul.

Citește și: Al Shabab a uitat să mai câștige! Șumudică, la al 3-lea egal consecutiv în Arabia Saudită

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
102031457272119
Radu Fifea  •  06 Octombrie 2018, 13:16

https://www.youtube.com/watch?v=17LhYTskYGk

 •  06 Octombrie 2018, 12:36

Ai toate șansele la iarna sa schiezi in Poiana! Cine te tine cu rezultate de doi lei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează