INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOP

Supertopul din care nu lipsește unul dintre cei mai talentați români! În rând cu cei mai buni tineri fotbaliști ai lumii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 15:36

Ionuț Rus are 17 ani și este unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. Originar din Timișoara, goalkeeperul evoluează la Lazio Primavera. Crescut la LPS Banatul, Rus a fost inclus de The Guardian într-un top 60 al celor mai talentați fotbaliști din lume.

Englezii chiar l-au comparat pe Rus cu Donnarumma, tânărul portar al celor de la Milan care este urmărit de marile cluburi ale Europei.

"Donnarumma al României se antrenează deja cu prima echipă a lui Lazio de câteva luni. S-a specializat de parade incredibile de când a ajuns la Roma. A mai trecut și printr-un trial al celor de la Nottingham Forest.

E un portar rapid, iar în România este deja văzut drept viitorul număr 1 al naționalei României. E clar că merge pe urmele experimentaților Ciprian Tătărușanu și Costel Pantilimon", se arată pe site-ul theguardian.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Octombrie 2017, 19:03

...da...e bun ...da, nu l vede nimeni ...nu ca n am vrea ...

onduku
onduku  •  04 Octombrie 2017, 16:28

Sa speram ca va confirma, are alura.

gumbo
gumbo  •  04 Octombrie 2017, 16:28

E un portar rapid

Vezi toate comentariile (5)
Comentează