INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SONDAJ

Suporterii Fiorentinei vor ca Mutu să plece la vară!

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Tifosii viola s-au săturat de atacantul roman, pe care l-ar dori alungat la finele sezonului, indiferent de decizia Tribunalului Antidoping. Site-ul firenzeviola.it a lansat azi un sondaj în rîndul fanilor, care sînt întrebaţi cine ar trebui să plece din echipa lui Cesare Prandelli, avînd de ales între 5 nume: Vargas, Frey, Mutu, Montolivo şi Gilardino.

 

Cele mai multe voturi le-a adunat Mutu, care conduce detaşat în opţiunile suporterilor toscani, cu 77,68%, fiind urmat de Frey cu 10,71%, Vargas cu 8,93% şi Montolivo cu 2,68%, în timp ce Gilardino n-a primit nici un vot. Atlfel, procesul în "cazul sibutramina" a intrat în a doua fază, după ce avocaţii au depus ieri raportul şi probele ştiinţifice întocmite de doi specialişti în farmacologie şi chimie alimentară. Decizia finală în privinţa eventualei suspendări a lui Mutu va fi luată în săptămîna de după Paşte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  18 Martie 2010, 20:47

Italienii,acelasi material latin,acum ceva vreme era venerat, azi este devorat. Nu sunt un fan infocat, dar are meritele lui chiar daca merita sa fie suspendat.

celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  18 Martie 2010, 19:17

pantera,sdf,craiovaforza : nu pot sa va inteleg..cum sa va bucurati daca si-ar lua mutu un an de suspendare.

 •  18 Martie 2010, 18:11

sper sa ia pe viata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează