INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRAINIERI

Tamaş: "Am făcut deja un antrenament la West Bromwich Albion"

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Gabi Tamaş s-a întors aseară în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de cei dragi. Acesta va pleca din nou în Anglia pentru cinci zile, pentru a începe munca serioasă la noua sa formaţie, West Bromwich Albion.

 

"A fost bine la vizita medicală sînt foarte bucuros şi sper să fac un pas mare spre Premier League. Nu am avut deloc emoţii, pentru că nu aveam de ce să am. Cred că mi se potriveşte noua echipă, este o experienţă nouă pentru mine.

Am făcut deja un antrenament acolo şi pot spune că francezii îi copiază pe englezi la stilul de joc. Ionel Ganea m-a sfătuit înainte să semnez cu West Bromwich Albion. Le doresc foştilor mei colegi de la Dinamo să cîştige campionatul!", a spus Tamaş.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
luk-luigy
luk-luigy  •  24 Decembrie 2009, 23:38

,,,N-AVEA GRIJĂ CU ĂSTA RĂMÂI !!

 •  24 Decembrie 2009, 17:15

Nu gasesti unul care sa scrie trei rinduri fara greseala! Ascundeti-va!

 •  24 Decembrie 2009, 17:11

Gabi, numai bine si noroc! Nu-i baga in seama pe pulifricii astia care cred ca dormi prin circiumi! Nu te-au luat englezii de rau si sa vezi ca nu mai dureaza mult pina te suna Mucea! Iti tin pumnii si ma bucur ca te-ai despartit de cloaca de Liga 1, cu un meci ca cel de la Atena! La multi ani!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează