INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WEST BROMWICH - MANCHESTER CITY, DUMINICĂ, ORA 17:00

Tamaş nu se teme de Manchester City: "Sînt jucător în Premier League şi sînt egal cu ceilalţi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Fotbalistul echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, a declarat cu o zi înaintea meciului cu Manchester City, din etapa a XI-a a campionatului Angliei, că nu se teme de nici o adversară şi că el este egal cu ceilalţi jucători din Premier League.

"Cred că toţi jucătorii aşteaptă cu nerăbdare astfel de meciuri. Dacă activezi în Premier League, eşti la o echipă mare. Joci 11 contra 11 şi nu îţi faci griji în privinţa adversarilor. Indiferent dacă este Chelsea, Manchester City sau altă echipă, ce importanţă are?
Jucăm 11 contra 11 şi nu este vorba de cluburi mari sau mici. Este o echipă împotriva alteia. Un club poate părea mai mare decît altul, dar în teren sîntem toţi la fel. Sînt jucător în Premier League şi sînt egal cu ei", a spus Tamaş, conform expressandstar.com.

Gabriel Tamaş a precizat că partida pe care West Bromwich a pierdut-o, luni, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Blackpool, a fost foarte obositoare. "Meciul de luni a fost foarte greu din punct de vedere fizic. Eu şi colegii mei eram obosiţi după partidă deoarece am făcut eforturi mari. Dar acum sîntem mai bine şi sperăm că vom avea un joc mai bun împotriva echipei Manchester City", a afirmat Tamaş, informează Mediafax.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
mdeah
mdeah  •  06 Noiembrie 2010, 19:47

Desi sunt stelist, il admir pe Tamas ca si fotbalist (ca om, prin viata sa extrasportiva, lasa de dorit). Are o mentalitate de invingator, si asta conteaza cel mai mult! Bafta Tamas!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează