INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Tătărușanu, elogiat în Franța » Este considerat transferul verii pentru echipa lui Ranieri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 12:20

Ciprian Tătărușanu a impresionat în primele meciuri jucate la FC Nantes, iar presa franceză îl consideră principalul motiv pentru rezultatele bune al echipei antrenate de Ranieri.  

"La FC Nantes, transformarea este personificată de un gigant român de 1,97 m. De când a ajuns, nu a încasat decât un gol în cinci meciuri. Cu Tătărușanu, FC Nantes a devenit o echipă dificil de bătut, solidă, aproape impenetrabilă", notează jurnaliștii de la L'Equipe.

Cu o notă medie de 6,6, Tătărușanu este lider în clasamentul portarilor din Ligue 1, realizat de publicația franceză. Singurul gol încasat de goalkeeperul român a venit în meciul cu Marseille, pierdut de FC Nantes cu 0-1.

 FC Nantes l-a transferat pe Tătărușanu de la Fiorentina, pentru suma de două milioane și jumătate de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
doc_holyday
doc_holyday  •  20 Septembrie 2017, 14:27

Doamne ajuta sa fie declarat jucatorul anului in ligue 1. Dar nu prea cred. Tatarusanu e genul de jucator care iti face 5-10 jocuri bune, apoi 5-10 proaste. Nu are constanta. Din pacate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează