INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Tătărușanu explică cine nu l-a lăsat să se transfere la Napoli + Ce va face la finalul sezonului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 10:55

Ciprian Tătărușanu (32 de ani) e într-o formă foarte bună la Nantes și în vara acestui an a fost dorit de Napoli, însă portarul român susține că n-a fost lăsat să plece de președintele clubului francez.

"Nu a fost foarte agitată această vară, a fost agitație doar câteva zile. A fost o ofertă de la Napoli, dar preşedintele clubului s-a opus plecării mele, eu mă simt foarte bine (n.r. - la Nantes) şi cred că a fost cea mai bună soluţie", a declarat Tătărușanu la TV Telekom Sport.

Goalkeeperul mai are contract cu Nantes până la finalul sezonului și spune că e gata să-și prelungească înțelegerea: "Să vedem dacă vine clubul cu o propunere bună pentru mine. Eu mă simt foarte bine în Franţa, mă simt foarte bine la Nantes, dacă clubul îmi va face o ofertă bună voi rămâne cu mare plăcere".

Citește și: ULTIMĂ ORĂ România a scăpat de principalul pericol! A transmis că e accidentat și nu mai vine la Ploiești, alți 4 fotbaliști sunt incerți

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close