INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Tătărușanu strălucește în poarta Fiorentinei și și-a făcut planuri mari pentru acest sezon

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 12:09

Portarul Fiorentinei, Ciprian Tătărușanu, are planuri mari la formația italiană și a vorbit după victoria cu Sampdoria, scor 2-0.

"Este o perioadă bună pentru noi, avem un început de sezon excelent. Sperăm să cîștigăm un trofeu la finalul sezonului. Sînt fericit pentru această victorie și pentru că nu am primit gol. Clasamentul este corect, merităm să fim pe primul loc.

Am făcut partide bune pînă acum. Titlul în Italia și Liga Europa sînt trofee importante, vom vedea dacă putem să le cîștigăm. Șutul lui Eder ar fi putut reaprinde meciul, dar e bine că nu a intrat. în rest, Sampdoria nu a avut mari ocazii de a marca", a spus Tătărușanu pentru site-ul violanews.it.

Fiorentina e lider în Italia cu 27 de puncte, fiind urmată de Inter, tot cu 27 de puncte dar golaveraj inferior și AS Roma, cu 26 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează