INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

"Thriller" în Turcia » Echipa lui Torje, Papp și Robinho, meci nebun cu 8 goluri » Ambii români au fost pe teren

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 17:11

Un meci incredibil, în care au evoluat Gabi Torje și Paul Papp, coechipierii lui Robinho la Sivasspor, a avut loc azi, în Turcia. Formația lor a remizat cu Malatyaspor, 4-4. 

Echipa lor, condusă din start în deplasarea cu Malatyaspor, a avut 3-1 și 4-2 (vedeta braziliană reușind o "dublă") și a ratat un penalty la 3-2, primind în final două goluri unul după altul (77-80).

Papp a intrat în minutul 56, la 3-1, iar Torje a fost folosit din minutul 72, când scorul era 3-2. Sivas a jucat în inferioritate aproape o repriză întreagă, Douglas Pereira fiind eliminat în minutul 52.

Vezi și: Mircea Rednic, OUT din Arabia Saudită?! Șefii clubului s-au săturat de rezultatele slabe ale echipei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează