INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS SEVILLA

Toșca și-a făcut analiza primului sezon jucat în La Liga + Ar transfera un fost coleg de la FCSB: "Mi-aș dori să-l văd aici"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 21:07

Alin Toșca a terminat cu Betis Sevilla pe locul 15 în campionatul Spaniei și s-a declarat încântat de primul sezon la alb-verzi. 

”Este extraordinar să joci în campionatul Spaniei. Simți că ești fotbalist, simți că eforturile și sacrificiile făcute sunt răsplătite. Am jucat aproape toate meciurile, iar asta înseamnă că aici sunt apreciat și respectat. Sunt foarte fericit că am ales să joc în Spania.

Consider că mi se potrivește campionatul și sunt foarte liniștit aici, ceea ce este foarte important. Îmi doresc să joc cât mai mult, iar anul următor să terminăm în primele 10 echipe. Cel mai plăcut moment a fost la debut, când am jucat cu Barcelona”, a declarat Alin Toșca la TV Digi Sport.

Fundașul pe care Betis a plătit FCSB-ului un milion de euro la începutul acestui an spune că și-ar dori să-l vadă în Spania și pe Chipciu: "Mi-aș dori să văd mai mulți români aici. Mi-aș dori să-l văd pe Alexandru Chipciu jucând în La Liga".

17 meciuri a jucat Alin Toșca pentru Betis în acest sezon, fără să marcheze vreun gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  29 Mai 2017, 08:55

La FCSB ba juca, ba facea tusa. La Betis a jucat aproape toate meciurile. Mentalitate de antrenori!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Mai 2017, 21:24

***,s-a terminat campionatul de rugby si voi dormiti somnul de veci? Ah,a acstifat Timisoara si nu bucuresti-ul vostru ***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează