INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - BRIGHTON 1-0

TOTTENHAM - BRIGHTON 1-0 // Florin Andone, cel mai slab în înfrângerea cu Tottenham: cum și-a persiflat antrenorul după schimbare

Florin Andone în Tottenham - Brighton 1-0 // FOTO: Guliver/Getty Images
Florin Andone în Tottenham - Brighton 1-0 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 10:32

Florin Andone, 26 de ani, atacantul român al lui Brighton, n-a profitat de ocazia titularizării contra semifinalistei Ligii, nici n-a rezolvat criza ofensivă a echipei, a luat un "galben" şi i-a cedat locul lui Murray (64). Daily Mail i-a dat nota 5,5. 

Florin Andone nu se regăseşte la Brighton, tot mai serios ameninţată cu retrogradarea, după eşecul (0-1) de la Londra, cu Tottenham. Antrenorul Chris Hughton a pariat marţi pe atacantul român, folosindu-l din start pe noul White Hart Lane. Numai că "tricolorul" a irosit şansa oferită (a şaptea sa titularizare din 20 de jocuri).

N-a reuşit să pună capăt crizei ofensive a "pescăruşilor", învinşi dramatic prin golul splendid al lui Eriksen, din minutul 88.

5 goluriîn 24 de partide are Andone la Brighton în acest sezon. Au trecut 53 de zile de la ultima reuşită, la 1-0 cu Huddersfield

"Nu era fericit pentru înlocuire"

Implicat ca de obicei, Florin Andone a fost însă agresiv şi nervos, încasând cartonaş galben în minutul 35, în urma unui atac dur asupra lui Rose. Şi n-a lipsit mult să-l ia şi pe al doilea. N-a avut nicio ocazie importantă, astfel că managerul l-a schimbat în minutul 64 cu Murray.

Cotidianul The Argus a remarcat că Florin s-a uitat urât spre banca de rezerve: "Nu era deloc fericit pentru înlocuire".

Daily Mail l-a considerat cel mai slab jucător al oaspeţilor şi i-a acordat nota 5.5, suporterii lui The Spurs fluierându-l pentru că a întârziat ieşirea din teren. Brighton rămâne la trei puncte deasupra lui Cardiff (prima sub linia retrogradării) cu trei etape până la final. 

6 eșecurişi un egal a înregistrat Brighton în ultimele 7 jocuri din campionat şi Cupa Angliei. N-a mai marcat de 630 de minute

Vezi și: WATFORD - SOUTHAMPTON 1-1 // VIDEO Direct în istorie: Shane Long a înscris cel mai rapid gol din Premier League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
strickland
strickland  •  24 Aprilie 2019, 14:27
Postat de scandautor pe 24 Aprilie 2019, 13:00

Mi-am zis „știu că n-am să aflu cum și-a persiflat sărmanu' ăsta antrenorul, pentru că - cel mai probabil - nu s-a-ntâmplat nimic de felul ăsta, da' hai să mă fac că m-au păcălit și să dau click”. Domnule Daniel Scorpie, mă bucur dacă vă bucurați că ați dibuit un cuvânt nou, care vă place cum sună sau cum arată scris. Dar v-ar prinde bine, poate, să știți și ce înseamnă acel cuvânt. Citez: „PERSIFLÁ, persiflez, vb. I. Tranz. A lua în râs pe cineva sau ceva, vorbind pe un ton ironic, a-și bate joc, a lua peste picior; a zeflemisi.” Așadar, acum, că ați aflat, vă puteți opri măcar pentru puțin timp din jubilat, să ne spuneți și nouă, ăstora care n-am văzut faza, cum mai exact și-a persiflat Andone antrenorul? S-a uitat urât spre banca de reserve, asta era? Pe bune? Și vă mai mirați că vă iau oamenii în tărbacă pe la comentarii? Pfoaaaiii... cum s-o fi învârtind domnul Chirilă acolo unde e de prea multă vreme... rotisor pe modul turbo s-a făcut, săracu'...

Aoleu, ce-ai făcut? Nu era suficient că l-ai bălăcarit pentru cuvântul pe care l-a ”selecționat” el pentru titlu, dar îi mai dai și temă pentru acasă? ”tărbacă” nu e un cuvânt ușor pentru nivelul onoratului gazetar, judecând după opera domniei-sale, ceea ce denotă ceea ce denotă.

reteleanu
reteleanu  •  24 Aprilie 2019, 13:18
Postat de bazinga pe 24 Aprilie 2019, 13:02

Daca Brighton a ajuns sa stea in Andone,atunci e vai de capul lor !BRIGHTON este foarte slaba si nu merita sa ramana in PREMIER LEAGUE!Foarta slaba echipa....iar Andone se zbate ca un peste pe uscat....mult,prost si fara rost!Nu are valoare de Brioghton....e deficitar la multe capitole!Sigur va fi ejectat la vara!

insuportabila a fost brighton ieri. pana la urma s-a facut dreptate, dar asa antijoc n-am vazut nici la dunarea lui alexa.

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2019, 13:02

Daca Brighton a ajuns sa stea in Andone,atunci e vai de capul lor !BRIGHTON este foarte slaba si nu merita sa ramana in PREMIER LEAGUE!Foarta slaba echipa....iar Andone se zbate ca un peste pe uscat....mult,prost si fara rost!Nu are valoare de Brioghton....e deficitar la multe capitole!Sigur va fi ejectat la vara!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează