INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Tudor Băluță, OUT de la Dinamo Kiev: „În niciun caz nu rămâne. Să fie sănătos”

Tudor Băluță se va întoarce la Brighton // foto: Guliver/gettyimages
Tudor Băluță se va întoarce la Brighton // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 14:39 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 14:53

Mircea Lucescu (75 de ani) spune că Tudor Băluță (22) nu va continua la Dinamo Kiev în sezonul următor. Mijlocașul român se va întoarce la Brighton. 

Împrumutul lui Tudor Băluță la Dinamo Kiev a fost un eșec total. Fotbalistul care aparține de Brighton a fost împrumutat în Ucraina în octombrie 2020 dar a fost chinut de accidentări în perioada petrecută la Dinamo, astfel că a adunat doar 8 minute pe teren pentru echipa lui „Il Luce”! Băluță a suferit o accidentare serioasă la osul metatarsian, care l-a ținut pe tușă încă din luna ianuarie. Iar atunci când a jucat, cu Ferencvaros, în Ligă, a comis o eroare gravă.

Mircea Lucescu: „Băluță nu va continua la Dinamo Kiev”

„A fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură. Abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile și-a scos aparatul. A avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșitul campionatului și că i s-a încheiat anul aici. Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înțeleagă, iar el să înțeleagă clubul. Și rămâne să fie sănătos. Nu, nu, nu, în niciun caz (n.r. - nu va continua la Dinamo)”, a spus „Il Luce” la Telekom Sport.

3 milioane de euroeste cota lui Tudor Băluță pe Transfermarkt.com

VIDEO. Povești savuroase cu Victor Pițurcă și Mircea Lucescu

Mai multe știri despre stranieri:

Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

Dinamo Kiev a învins-o pe Șahtior! Mircea Lucescu poate să desfacă șampania: e 99,99% campion

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  18 Aprilie 2021, 20:41
Postat de sibelius pe 18 Aprilie 2021, 15:34

Ce treaba are Brighton cu liga a III-a engleza?

Ah si nu uita ca nu a facut fata la ADO DEN HAG , un fel de Concordia Chiajna a Olandei. Pacat de el, parea ca e ce trebuie.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  18 Aprilie 2021, 20:39
Postat de sibelius pe 18 Aprilie 2021, 15:34

Ce treaba are Brighton cu liga a III-a engleza?

O sa fie imprumutat cel mai probabil..dar nu in Championship ci in League One.

3980873398594792
Liviu Popovici  •  18 Aprilie 2021, 16:53

Alta perla sau gherla, nu mai stiu exact termenul, adusa la lumina de marele descoperitor de talente, Regele. Si ce-l mai lauda presa, si cum ne prezinta noua Viitorul ca fiind singura echipa care a dat fotbalului jucatori tineri de perspectiva! Marin e singurul care a confirmat cat de cat asteptarile, si el putand face fata la echipe mici, de pluton. Nici nu stiu daca e meritul lui Hagi in cazul Marin sau e meritul naturii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează