INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

ULTIMA ORĂ // Ionuț Radu, spre Parma! Toate detaliile acestei mutări neașteptate

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 21:05

Ionuț Radu (22 de ani) este la un pas de parafarea unui transfer, la Parma, locul 7 în Serie A. 

Din informațiile GSP.ro, Inter e de acord să-l cedeze pe Ionuț Radu pentru următoarele 4 luni la Parma, formație care e în căutarea unui goalkeeper după ce Luigi Sepe (28 de ani), titularul de drept, s-a accidentat. Acesta va sta patru luni pe tușă. 

Radu a fost om de bază la Genoa în prima parte a sezonului, bifând 17 meciuri în Serie A. După venirea lui Perin, de la Juventus, Radu a avut patru meciuri la rând în care a fost rezervă în Serie A. 

IONUȚ RADU E ÎNTR-O SITUAȚIE COMPLICATĂ

Ionuț Radu se află sub contract cu Inter, formație care l-a împrumutat la Genoa până la finalul sezonului în curs. Internaționalul român a pierdut postul de titular la „Grifon” în fața lui Mattia Perin. Nici revenirea la Milano nu ar schimba situația, Antonio Conte bazându-se pe veteranul Samir Handanovic. 

Nice, o altă variantă pentru Ionuț Radu

Recent, a apărut și varianta ca Ionuț Radu să ajungă la Nice, în Ligue 1. Impresarul Oscar Damiani a negociat și cu francezii în aceste zile. 

„Radu şi-a făcut datoria, a fost cel mai bun de la Genoa, apoi clubul a făcut alegerea, de aceea va pleca de acolo. Dacă e să fie rezervă, va fi în altă parte. Sunt la Nisa în acest moment şi clubul l-ar vrea, dar nu pentru şase luni, ci pentru cel puţin un an şi jumătate. Radu merită o echipă care să-l aprecieze”, a declarat Oscar Damiani conform TV Telekom Sport.

ULTIMUL MECI JUCAT DE RADU LA GENOA

Vezi și: 

Antwerp - Waregem 2-1 // Loţi duce trena » Bölöni a ajuns la 13 jocuri fără eşec în toate competiţiile, după revenirea de la 0-1, şi rămâne egala lui Gent pe locul 2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2020, 13:06
Postat de poison_11 pe 28 Ianuarie 2020, 09:26

Ne-ați plictisit cu Radu ăsta. De 6 luni își tot "găsește" echipă... Nu ne interesează! Anunțați-ne după ce semnează, nu când "este foarte aproape de a semna"!!!

Pai si cu perla Coman au aparut 100 de articole ca il vinde Becali pe 100 de milioane sau ca il vrea x sau y si nu s-a transferat nicaieri...macar Radu o sa se transfere si o sa apere intr-un campionat de top!

poison_11
poison_11  •  28 Ianuarie 2020, 09:26

Ne-ați plictisit cu Radu ăsta. De 6 luni își tot "găsește" echipă... Nu ne interesează! Anunțați-ne după ce semnează, nu când "este foarte aproape de a semna"!!!

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 08:49
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Ianuarie 2020, 00:29

Se bat marile puteri pe el ! Azi e la Barcelona. Maine la Bayern munchen )) !

Nu mai fi asa amuzant,ca ne rupem de plans,nu alta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează