INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ultimele detalii despre plecarea lui Chiricheș de la Tottenham! Răspunsul dat de fundașul român

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 10:41

Galatasaray insistă pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la Istanbul. Turcii au acceptat să ofere 7 milioane de euro în schimbul românului, ba chiar i-au oferit și un salariu uriaș fundașului, aproximativ 3 milioane de euro pe an.

Totuși tranzacția nu se poate finaliza tot din cauza fostului stelist. Express Sport susține că acesta le-a cerut timp de gîndire șefilor lui  Galatasaray.

Chiricheș nu vrea să ia o decizie proastă așa că vrea să se consulte cu Anghel Iordănescu în privința transferului său. Acesta le-a promis că miercuri va da un răspuns final.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (8)
954215071297337
Rosca Stelus  •  21 Iulie 2015, 17:36

Oportunitate relaxanta de > > castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa > obtii > > castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o > colaborare > > deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum > vrei > > programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai > pentru > > oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la > > adresa mea de email: [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  21 Iulie 2015, 14:21

Stai ca nu inteleg. Acum o saptamana ati spus ca tocmai a semnat cu Galatasaray.Acum nu mai este transferat e in perioada de meditatie.Sigur maine ajunge la Roma.

647929788683948
Matei Rosenberg  •  21 Iulie 2015, 11:58
Postat de gerulozaurus pe 21 Iulie 2015, 11:29

101% adevarat

Uite să-ţi dau un exemplu pe dos. Nu ştiu dacă-l mai ţii minte pe Nicu Epaminonda. Fundaş dreapta şi central. A jucat la Urziceni şi parcă era şi sezonul trecut prin Liga I. Omuleţul ăla a jucat la Urziceni încă de când era în Divizia C. Toată ziua stătea numai la sală şi dădea numai ture de teren. Asta pe lângă antrenamentele lui Petrescu, care oricum erau de armată. Epaminonda parcă era jucător de rugby. În schimb, talent 0. Dar a trecut prin trei divizii şi s-a menţinut în primul eşalon pentru că muncea ca ***. Dacă ar fi avut talentul lui Chiricheş ar fi ajuns cu siguranţă unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa. Unii au noroc, dar îi dau cu piciorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează