INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Umilinţă pentru Dan Petrescu » Dinamo Moscova a pierdut categoric în faţa ultimei clasate din Rusia

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 16:58

Dinamo Moscova părea că va avea un meci uşor în faţa lui Anji Mahacikala, dar calculele hîrtiei nu au coincis cu cele de pe teren.

Astfel, ultimul loc din Rusia a umilit-o pe echipa lui Dan Petrescu, scor 4-0! Bucharov, Smolov, Serderov şi Gadzhiev au semnat golurile dezastrului pentru Dinamo Moscova.

După această etapă, Dinamo Moscova a căzut pe locul 4 în clasament. Echipa lui Dan Petrescu este la 7 puncte de liderul Zenit.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
madskills
madskills  •  07 Aprilie 2014, 09:01
Postat de supersolo pe 06 Aprilie 2014, 21:35

Greu de crezut ca o poate fura in halul asta de la Anji...inclin sa cred ca a fost mana mafiei ruse,,dar la fel de bine poate fi si un accident urat ....nu aveau CUM sa piarda la o diferenta asa de mare...dar in fine ...speculatiile pot continua....La Dinamo se vrea cel mult locul 3 ...deci e in grafic cu toata catastrofa asta de meci....si sefii lui cred ca stiau de asta ....la titlu oricum nu avea sanse...

Inclini sa crezi ca a fost blat? E mai clar ca lumina zilei: ) Anji aia n-au mai batut pe nimeni de luni de zile si dupa ce cu o etapa inainte echipa lui Petrescu spulbera o contracandidata, acum e facuta ko de ultima clasata. Jucatorii n-au dat nici macar o pasa in careu, le-au rupt tibiile la adversari. Nici Popa de la Steaua nu poate centra in halul asta. A fost un blat cat casa, si tare mi-e ca a fost facut peste capul lui Petrescu. Mai ales la asemenea scor. Nu 1-0, 2-0, ca aia nu mai au sanse sa se salveze, ci 4-0 direct, cu o cota uriasa la pariuri. Doar trebuiau sa "plateasca" cumva jucatorii luati de acolo, pe langa aia 64 de milioane.

fltt
fltt  •  06 Aprilie 2014, 23:58

Da ma...era mai bun balint ca a dus Moldova la mondiale si cu craioveanu maseur ca fotbal nu prea a jucat

t800
t800  •  06 Aprilie 2014, 23:28

se impune o demitere ... echipa nu joaca nimic de aproape un an

Vezi toate comentariile (25)
Comentează