INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE

Un "central" pentru Piţurcă » Dragoş Grigore continuă să impresioneze la Toulouse

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 16:53

Într-un moment în care naţionala suferă la capitolul fundaşi centrali, fostul dinamovist Dragoş Grigore a avut o evoluţie apreciată în amicalul lui Toulouse cu Athletic Bilbao, 2-0.

Dragoş Grigore, 27 de ani, s-a integrat deja la noua sa echipă, la care a purtat chiar şi banderola de căpitan. Fundaşul a fost pe teren pe toată durata partidei cu bascii de la Athletic Bilbao, terminată cu victoria francezilor, scor 2-0.

Issiaga Sylla a deschis scorul în minutul 37, iar Adrien Regattin a stabilit scorul final în minutul 66.  Grigore a avut o evoluţie sigură, salvîndu-şi chiar de la gol echipa în ultimele minute, cînd a respins de pe linia porţii.

"Mă gîndesc tot timpul la echipa naţională. Încerc să joc bine tot timpul pentru echipa de club şi cred că pînă la ora meciului, domnul Victor Piţurcă va găsi cea mai bună soluţie pentru meciul cu Grecia. Dacă selecţionerul consideră că e de bun augur naturalizarea lui Fatai, înseamnă că o să ne ajute", a declarat Grigore pentru sportro.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ortega
ortega  •  04 August 2014, 00:32
Postat de kakasan pe 03 August 2014, 21:14

Atat de tanar si bolnav mintal...

Nu știu cât e de tânăr , dar bolnav mintal sigur e ...

kakasan
kakasan  •  03 August 2014, 21:14
Postat de rossonero.bucharest pe 03 August 2014, 14:13

dinamo e echipa politiei nu va scapa de sintagma asta decat printr-o fuziune cu Sportul de exemplu - dar nu am pretentia de la dinamo sa faca schimbari radicale prefera sa existe asa cum este In rest Rapid iarasi nu se pune problema - Ramane doar Viitorul sa speram ca va fuziona cu Sportul Studentesc actualmente doar actele de ea

Atat de tanar si bolnav mintal...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 August 2014, 15:29

De unde a aparut rosonero asta, nu cumva a nascut valahul , pui vii ?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează