INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UTRECHT

Un fotbalist de top, fost coleg cu Neșu, mărturisire SINISTRĂ: ”Dacă aș fi fost în locul lui Mihai, le-aș fi cerut doctorilor să-mi dea o pastilă și s-ar fi terminat totul”

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 12:25

Dries Mertens, colegul lui Mihai Neșu la Utrecht, acum la Napoli, face o declarație sinistră despre situația în care se află în acest moment fostul său coechipier.

Au trecut peste 7 ani de la acel accident îngrozitor. Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu a rămas paralizat, după o ciocnire cu Alje Schut, colegul său, la un antrenament al lui Utrecht. Dries Mertens era și el acolo.

Internaționalul belgian, 31 de ani, acum la Napoli, a vorbit despre Neșu.

"Trebuie să trăiești viața așa cum e, să te bucuri de fiecare clipă, fără să te întrebi ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost altfel. Asta e lecția învățată de la Mihai".

Mertens continuă cu o completare înfiorătoare: "dacă aș fi fost eu în locul lui Neșu, le-aș fi cerut doctorilor să-mi dea o pastilă și s-ar fi terminat totul. Dar Mihai a luptat. E într-un scaun cu rotile și nu poate mânca singur, continuă lupta. A creat fundația și ajută copii cu probleme. Cred că el este cea mai fericită persoană din lume".

"Mihai trăiește acum cu familia lui în România. Am fost la el anul trecut și am vizitat împreună centrul orașului. Am fost atât de mândru de el" Dries Mertens

 Citește și: Bolt a atras atenția cluburilor importante! Doi români ar putea fi colegi cu fostul atlet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  22 Noiembrie 2018, 17:53

Chiar nu va dati seama ca Mertens i-a facut cel mai frumos compliment lui Nesu !!!? Sunteti de-o prostie incredibila ma baieti !!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Noiembrie 2018, 17:41

Acest Mertens nu stie ce inseamna dragostea de viata! Nu a fost niciodata intr-o situatie limita in care sa se puna problema intre a alege, el, intre viata si moartea sa! Asa este cand un individ care nu a cunoscut vicisitudinile vietii nu este capabil sa pretuiasca acele clipe de viata care iti sunt date sa le traiesti, cu bune si cu rele.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  22 Noiembrie 2018, 16:01

Aşa procedează oamenii slabi!Dar Mihai Neşu a demonstrat că este un om puternic.Mă întreb dacă nu ar fi un ok să încerce să antreneze?!Ce dacă este într-un căruț cu rotile?Mintea lui este puternică şi este un luptător adevărat, nu un general închipuit!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează