INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Un fost portar laudă Fiorentina și pe Tătărușanu: "În câțiva ani se va bate pentru Champions League"

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 22:09

Fostul portar al Fiorentinei, Vlada Avramov, a vorbit despre actuală echipă, ținând în mod special să laude prestațiile portarului naționalei României.

"Sunt fericit cu întoarcerea lui Pantaleo Corvino. În prima sa perioadă a adus o mulțime de jucători valoroși. Cred că în câțiva ani, formația viola se va bate iar pentru Champions League, poate chiar anul viitor. Îmi place mult Tătărușanu. E un portar sigur și avut un an bun. Pentru mine este alegerea perfectă. A făcut și un Campionat European decent. Evident că se poate perfecționa, ca orice om din lumea asta, mai ales în privința jocului cu piciorul", a precizat Vlada Avramov.

Vlada Avramov a apărat buturile Fiorentinei între 2006 și 2011.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  08 Decembrie 2016, 02:32

portar sigur??? campionat european decent??? champions league??? w t f??? ala era beat cand a dat declaratia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează