INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Un fotbalist român acuză duelurile cu Sergio Ramos: "M-a lovit, m-a călcat, e genul răzbunător"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 20:50

Gabriel Torje a evoluat timp de două sezoane în prima ligă spaniolă, la Granada şi Espanyol, şi susţine că a avut cele mai multe probleme în duelurile cu Sergio Ramos, fundaşul lui Real Madrid.

" Sergio Ramos, cu siguranţă, este fotbalistul cu care am avut cele mai mari probleme. M-a lovit, m-a călcat de câteva ori. Dacă îl driblezi o dată, de două ori şi nu reuşeşte să te prindă, te ţine minte şi meciul viitor te rupe. E genul de fundaş răzbunător", a dezvăluit Gabi Torje la TV Telekom Sport.

După ce s-a transferat la Udinese, Torje a fost împrumutat în Spania timp de două sezoane, în 2012/13 la Granada şi în stagiunea următoare la Espanyol. În total, Gabi Torje a jucat 46 de meciuri în La Liga, unde a marcat de trei ori.

3 Ligi ale Campionilor
are în palmares Sergio Ramos, alături de o Cupă Mondială câştigată în tricoul Spaniei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează