INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD - FC BRUGES 3-1

”Un meci perfect, de referință pentru Standard” » Răzvan Marin, ales MVP-ul derbyului

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:05

Răzvan Marin, autorul unui gol și al unui assist în meciul cu FC Bruges, scor 3-1, e lăudat de presa belgiană. ”Am jucat perfect și am bătut liderul. Am pregătit la antrenamente acțiunea din care am înscris”, dezvăluie Marin.

Chiar înaintea "dublei" cu Lituania și Serbia (11/14 octombrie) din Nations League, s-a dezlănțuit și Răzvan Marin. Mijlocașul lui Standard, cu un assist la deschiderea scorului și care a închis tabela după o formidabilă cursă de 50 de metri, a fost ales MVP-ul derbyului cu campioana FC Bruges (3-1) în presa belgiană.

"A fost o atmosferă extraordinară și am jucat foarte bine. Am bătut liderul neînvins și sunt foarte mulțumit pentru victorie. Am pregătit la antrenamente acțiunea și cursa din care am dat gol, depășind trei adversari în viteză. Este un meci de referință pentru Standard. Cred că astăzi am făcut o partidă perfectă", a explicat "tricolorul".

"Nu simt oboseala"

Marin vrea să rămână un om important la echipa din Liege și să nu lipsească dintre titulari la revenirea de la națională: "E ușor să joci când ai colegi care driblează atât de bine, ca Mpoku, Djenepo ori Carcela. Sper că mașina Standard s-a lansat și că ne vom califica în play-off-ul 1, care e obiectivul nostru.

Merg în România pentru cele două meciuri din Liga Națiunilor și îmi doresc să joc la fel după ce mă voi întoarce de la echipa reprezentativă. Oboseala nu se mai simte când ai în spate al 12-lea jucător, fanii noștri magnifici, incredibili". 

"N-am jucat prea bine în ultimele săptămâni, deci e o veste bună că am marcat și am dat pasă decisivă. Îmi reproșez că n-am fost constant în sezonul trecut, dar acum sunt într-o continuă creștere a nivelului meu"
Răzvan Marin, mijlocaș Standard

1 gol și 3 assisturi are Răzvan Marin în 15 meciuri din acest sezon la Standard. În total, a reușit 9 goluri și 16 pase decisive în 72 de partide pentru echipa din Liege

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează