INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE ÎN FUNCȚIE

Unde va antrena Șumudică, până la urmă: "Acum 10 minute am semnat" + Cum a fost convins: "Mă uitam la salariu și nu se mai terminau zerourile"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 20:37

În cursul zilei de astăzi a circulat informația că Marius Șumudică a semnat cu  Al-Shabab, însă în același timp în presa din Turcia se anunța că antrenorul a semnat cu Akhisar.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a lămurit situația și spune că în urmă cu scurt timp a semnat contractul cu arabii.

"Așa bolovan mă credeți să semnez cu două echipe și să mă suspend singur? Eu sunt în vacanță cu familia acum în Antalya. Eram aproape înțeles să bat palma cu Akhisar, câștigătoarea Cupei Turciei, care e calificată în grupele Europa League.

Pe la 2 dimineața mi-a sunat telefonul. Eram în discuții cu Shabab și am ajuns la o înțelegere cu ei până la urmă. Azi am primit contractul, avocatul meu l-a studiat și e în regulă. Acum 10 minute am semnat și am trimis contractul înapoi celor de la  Al-Shabab. Cu turcii n-am semnat, eram foarte aproape. Dacă această ofertă nu venea, mergeam în Turcia. Pe 25 sau 26 iunie voi fi prezentat. În afară de performanță, și salariul e foarte mare. Mă tot uitam să se termine zerourile pe telefon și nu se mai terminau", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"Mă voi deplasa la Riad și voi vedea de ce jucători am nevoie. Campionatul Arabiei Saudite a devenit foarte atractiv pentru că acum pot juca 8 străini. În afară de performanță, și salariul e foarte mare. Mă tot uitam să se termine zerourile pe telefon și nu se mai terminau" Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  15 Iunie 2018, 10:46
Postat de fancraiova pe 14 Iunie 2018, 21:33

Stati linistiti ça oricum castiga mai mult ça voi in orice moneda e platit . Sunt sigur ça dupa ce va face ceva bani se va intoarce in Europa sa joace in Europa League sau Champions League nu e chiar asa Prost Shumi cum il credeti voi

Si eu cred ca pana la urma Sumi va antrena Realul sau Barca.... dar nu in viata asta :))))

dan76cj
dan76cj  •  15 Iunie 2018, 09:52

Sumi, zerourile de dupa virgula nu se iau in considerare.... :))

rocky2
rocky2  •  15 Iunie 2018, 09:18
Postat de davveroirl pe 15 Iunie 2018, 08:24

Asa e si campionatul ala ,un zero urmat de multe zerouri ,de nu se mai termina ,meciul de ieri spune tot...

La fel si Sumudica!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează