INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJACCIO

Ungurii s-au bucurat degeaba » Mutu ar putea juca la Budapesta. Sperăm şi la Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 11:38

Adrian Mutu, atacantul celor de la Ajaccio, îi linişteşte pe fanii naţionalei şi îi anunţă că ar putea fi pe teren la meciul de pe 22 martie cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru CM 2014.

"Am fost la medic astăzi (n.r. - ieri). Am o gaură de 15 milimetri în muşchiul gambei de la piciorul stîng. Mi s-a spus că e întindere de gradul II. Se pare că nu e ruptură! În cazul ăsta, era mult mai grav. Aşa, însă, îmi voi putea relua antrenamentele cu echipa cam în 20 de zile. De fapt, 16, că vreo patru au trecut deja.

Mă antrenez separat, sub supravegherea doctorului. Dacă nu vor apărea surprize nedorite, voi putea juca împotriva Ungariei. Pînă atunci mai e o lună, deci timp suficient să-mi revin am. În mod normal, aş putea juca măcar un meci pentru Ajaccio înainte de a veni la naţională", a spus Adrian Mutu, conform Libertatea.

Şi Ciprian Marica, vîrful lui Schalke, are probleme medicale înaintea meciului dintre România şi Ungaria. Acesta a fost operat la menisc la sfîrşitul lunii trecute, iar prezenţa lui la partidă este incertă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
stefan_m89
stefan_m89  •  20 Februarie 2013, 15:51

BANI DIN JOC STRATEGIC ONLINE Creatorii jocului ANNO1777 au lansat jocul Cashtown. Care este la baza un joc strategic unde poti construi orase, armata, poti fi presedite sau guvernator al unei tari poti cuceri alte tari. Cel mai interesant este k toate resursele pe care le produci le poti vinde pe piata in functie de cerere oferta, poti face golzi care apoi ii poti schimba in bani reali. Poti cuceri orase si tari care la randul lor iti platesc tie impozite.Lansare oficiala fiind in Martie sau inceputul lui aprilie . Daca va inregistrati avandu-ma ca ref ma puteti contacta pe skype munteanus5 pt a primi ajutor in sfaturi iar apoi armata etc.. linkul este ro.cashtowns.com/?i=ro-stefan89

ovi81ugw
ovi81ugw  •  19 Februarie 2013, 20:35

marica si chivu...tot mereu se lovesc de banca de rezerva parca s de plastelina

dnbstep
dnbstep  •  19 Februarie 2013, 16:55
Postat de thumbzilla pe 19 Februarie 2013, 15:52

presa e obisnuita in cazul lui sa faca din tantar armasar.una-i sa te duci in club si alta-i sa pleci rupt de beat din el.

si alta e sa pleci drogat spart de cocaina nu? :)) mai poate Mutu 1 an probabil dupa il lasa tendoanele ca e batranel deja...adios

Vezi toate comentariile (18)
Comentează