INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

UPDATE Mircea Rednic, OUT din Arabia Saudită?! Șefii clubului s-au săturat de rezultatele slabe ale echipei

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 16:32

După două înfrângeri consecutive, 3 eșecuri, un egal și o victorie în acest start de sezon, 1-2 cu Al Hazm și 0-2 cu Al Ahli, Mircea Rednic va fi probabil dat afară de clubul saudit Al Faysaly.

update 18:10

Conform informațiilor GSP.ro, soarta lui Rednic a fost decisă! "Puriul" urmează să fie dat afară în orele următoae!

Știrea inițială

Potrivit presei locale, șeicii care conduc gruparea vișinie sunt nemulțumiți și de rezultate, și de joc și urmează să decidă luni dacă îl concediază pe antrenorul în vârstă de 56 de ani. "

Membrii Consiliului de Administrație s-au reunit sâmbătă pentru a discuta despre Rednic, care a promis că va corecta erorile", a scris site-ul saudileague.com. Anunțând că "românul ar putea fi înlocuit cu Vuk Rašovici, sârbul ce a condus sezonul trecut al Al Faysaly, fiind acum la Al Dhafra".

După 5 etape în Arabia Saudită, echipa lui Rednic, este pe 11, cu 4 puncte.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
danirovl
danirovl  •  07 Octombrie 2018, 18:47

Mare antrenor!! Nu dureaza mult si incepe sa isi dea cu parerea de dinamo...sa dea el lectii de cum ar trebui manageriata si antrenata echipa ...marele expert...nici la arabi nu mai are loc.

kwd2015
kwd2015  •  07 Octombrie 2018, 17:41
Postat de zecs93 pe 07 Octombrie 2018, 17:13

hai la dinamo nea mircea !!!

Hai la echipa lipsei de valori nea mircea. Ca nici tu nea mircea nu esti vreun antrenor, nea mircea care esti tu nea mirceaaa. Hai la dinamo sa faci echipa ca Regheton, din jucatorii impresariati de familie. ahhaha. Hai la dinamo sa nu iei iarasi nimic. Esti cel mai mare antrenor, dupa acest ilustru zecs. Dar in realitate, esti un antrenor foarte slab. Nu ai rezultate adica. Antrenezi din 2000, adica de 18 ani si nu ai reusit decat 2 campionate. Deci unde-i performanta? A facut regheton doua in doi ani la rand si lasat echipa si pt al treile si tot nu-i vreun reusit. dar strambul? Cum e ma zecs?

vladutz13
vladutz13  •  07 Octombrie 2018, 17:24

Rednic, Petrescu, Sumudica, toti sunt dezastru in afara si mari viteji in Romania... nu cumva si asta e una din marile probleme ale fotbalului nostru?? Nu va dati seama ce incompetenti sunt astia care antreneaza acum prin campionatul nostru??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează