INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VACANȚĂ

Vacanță cu final de coșmar pentru Gabi Enache » Scandal pe aeroport: "Au venit cu pistoale. Au continuat cu mâini în gât și amenințări cu tentă de box"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 11:39

Gabriel Enache și iubita lui au avut mari probleme la revenirea de la Doha, unde au petrecut de Anul Nou. Cei doi au fost foarte aproape să rateze avionul de București după ce făcuseră escală la Istanbul.

În plus, jucătorul de la Partizan Belgrad și iubita sa au avut parte și de un conflict dur pe aeroport, care s-a lăsat cu îmbrânceli și amenințări, lucruri susținute de Lena Enache, iubita lui Gabi.

"Hai bon dimine, pentru unii, nu și pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziție 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre București, stând frumos la un rând infermal organizat cu mișcări rapide de degete de parcă și-au greșit insigna, cea de dirijor în intersecția spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniștiți la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare.

Iar, dintr-odată, se găsește un „domn turc cu insignă de șmecher” să traga acel elastic fix în fața noastră dupa ce-i vorbim frumos și îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât și către Gabriel, scoțându-ne după elasticul separator și continuând cu mâini în gât și împinsături și amenințări cu tentă de box.

Dar nu ne-am lăsat prăduiți. M-am băgat în fața soțului meu și m-am luat la harță cu domnul șmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, continua „joaca” cu Gabi, cred că s-a simțit ofensat că nu ne-am supus la cerințele lui de a ne băga într-o altă încăpere pentru a ne arăta el cine-i „șeful”, dar nu ne-am lăsat și nu m-am lăsat, noroc că sunt femeie și el cică le respectă mai mult!

La un moment dat, a cedat el, dar după ce a mai chemat două ajutoare cu pistoale, văzând că toată lumea e cu ochii pe noi și nu prea au încotro ne-au lăsat să ne facem maratonul de dimineață spre poarta de îmbarcare. În mai puțin de 120 de secunde am parcurs tot aeroportul din Istanbul. Grație atletismului de performanță pe care l-am făcut 12 ani, am putut să țin pasul cu Gabriel. Ehhh, a trecut... Stăm în avion pe locurile noastre și ne amuzăm de cele întâmplate!”, a povestit Lena pe Facebook, conform sportro.

1 +9 FOTO

Citește și:

VIDEO+FOTO Sergiu și minunile lui » Reportaj emoționant la noua casă pe care Hanca a construit-o la țară pentru 4 copii părăsiți de mamă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Ianuarie 2019, 18:59

O pitipoanca agramata, care a distrus casnicia unui papagal de fotbalist !!

knuty
knuty  •  04 Ianuarie 2019, 18:05

iti vine sa VOMITI can d ii vezi!!!!!!Nu va rusine sa mediatizati aceste *** ***???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  04 Ianuarie 2019, 17:54

Bravo Lenuto! L-ai dovedit pe turc, la fel ca stramosii tai langa Vaslui. Stia Gabi pe cine pune mana.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează