INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Vasile Miriuță a plecat de la Kisvarda » Au pornit negocierile pentru revenirea în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 18:54

Vasile Miriuță (51 de ani) s-a despărțit de prim-divizionare maghiară Kisvarda.

UPDATE 22:30

Conform surselor GSP, Vasile Miriuță discută deja revenirea în Liga 1. FC Voluntari vrea să îl aducă în locul lui Bergodi.  

Florin Vulturar, impresarul lui Miriuță: „Miercuri o să-și rezilieze oficial contractul cu Kisvarda. E vorba de o înțelegere pe cale amiabilă, nu de o demitere. A lăsat echipa pe locul 6, o echipă ce anul trecut era la retrogradare. Cu siguranță o să-l vedeți foarte repede în Liga 1”.

Știrea inițială

Despărțirea vine ca urmarea a rezultatelor slabe din ultima perioadă. Anunțul oficial a fost făcut astăzi printr-un comunicat emis de club.

 „Am căzut de acord cu antrenorul Vasile Miriuță asupra încetării colaborării. Clubul nostru și tehnicianul au idei diferite despre fotbal. După întâlnirea avută, am decis să îi mulțumim pentru munca depusă și să pornim pe căi diferite. Sperăm să își găsească rapid o echipă și îi dorim mult succes!”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda.

„Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură, dar aș vrea să le mulțumesc celor de la Kisvarda pentru această oportunitate. Le doresc tuturor succes în continuare, clubului, jucătorilor, fanilor”, a fost prima reacția a lui Miriuță. 

Kisvarda ocupă locul 6 în prima ligă din Ungaria după 8 etape, cu 10 puncte. Miriuță nu izbutise să câștige niciunul dintre ultimele patru meciuri, un egal și trei înfrângeri. România rămâne puternic reprezentată la Kisvarda. Din lotul formației maghiare fac parte în continuare Mihai Mincă, Claudiu Bumba și Gicu Grozav. 

Vezi și:

Ovidiu Hațegan a rămas fără VAR la un meci din Arabia Saudită! Motivul pentru care sistemul a fost scos din priză e ireal :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
valu4ever
valu4ever  •  09 Octombrie 2019, 07:52

Un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrianii111
adrianii111  •  09 Octombrie 2019, 06:52

Baiatul asta care mai mult face pe simpaticul decat este, a ajuns mai penibil decat traseistii din politica.mai are putin si isi trece in cv toate echipele din liga 1 si jumate din cele maghiare! Il intrece pe iedi iordanescu, ceea ce e o performanta! Una peste alta, e neserios "tati" ăsta! Culmea, deja e coada la usa lui, se gudura patronii nostri pe langa el de parca ar fi mourinho sau guardiola! Sa vedem unde va antrena in viitorul lui proiect "pe termen lung" , adica, evident, pana in decembrie, cel mult februarie:)))

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Octombrie 2019, 05:04

Ăsta cînd e mami cînd e tati....nehotărît om. Poate apare la fcsb? Decebal nu stie nimic?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează