INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Vejle - Vendsyssel 1-1 // Costel Gâlcă, salvat în prelungiri la partida de debut din Danemarca!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 18:56

Vejle, formația antrenată de Costel Gâlcă, a terminat la egalitate, scor 1-1, contra lui Vendsyssel.

Gâlcă a debutat în fața uneia dintre rivalele la evitarea retrogradării. Vendsyssel a deschis scorul prin danezul Moses Opondo în minutul 8. Repriza a continuat fără vreo șansă evidentă de gol la cele două părți.

Nici după reluare jocul nu a fost mai spectaculos, fluierul final găsindu-le pe cele două combatante cu un șut, respectiv două șuturi cadrate pe spațiul porții.

Golul egalizator a fost marcat de suedezul Gustaf Nilsson, în minutele prelungire. Atacantul în vârstă de 21 de ani a reluat cu capul, pe spate, după o acțiune prelungită de atac.

Velje rămâne ultima în Danemarca. Formația lui Gâlcă are 20 de puncte cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

AICI partida TEXT

 

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  10 Martie 2019, 10:03

Daca in articol ati scris corect, in titlu ati mancat o litera (un s). Vendsyssel, nu Vendyssel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează