INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Veste excelentă pentru Pantilimon » Ar putea merge la o echipă de top din Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 12:17

Costel Pantilimon și-a salvat echipa de la retrogradare în sezonul trecut, iar anul acesta competițional a fost unul foarte bun pe plan personal pentru goalkeeper-ul român.

Portarul lui Sunderland a fost rezervă în ultima partidă, iar antrenorul englezilor a decis să-l readucă la echipă și pe goalkeeper-ul Jordan Pickford, care era împrumutat la Preston în liga a doua.

Presa engleză speculează că motivul este că Pantilimon ar putea fi transferat în următoarea perioadă datorită evoluțiilor sale foarte bune. În vara anului trecut, englezii scriau despre un eventual transfer al românului la Everton, însă Panti a decis să rămînă la Sunderland.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andyschleck
andyschleck  •  02 Ianuarie 2016, 19:53

defapt fanii "caramelelor" il doresc pe Pantilimon,dar nu este nimic oficial . Howard este foarte hulit pe Goodison Park si a avut un an dezamagitor, oricum se pregateste plecarea americanului de 36 de ani, dar asta nu inseamna neaparat ca Pantilimon o sa fie prima optiune fiindca pe lista mai sunt : Valdes , Fabricio Agosto si Tom Heaton . Oricum Sunderland am inteles ca cer vreo 5 milioane de lire pe el si are si salariu mare asa ca nu o vad interesata pe Everton .

helioglobalus
helioglobalus  •  02 Ianuarie 2016, 19:43

Cum nu a fost titular, cum au câştigat ăia...

parioara
parioara  •  02 Ianuarie 2016, 17:46
Postat de Luci Luci pe 02 Ianuarie 2016, 16:12

Un nou transfer marca GSP. Am cautat in presa britanica si nu scrie niciunde nimica despre un asemenea transfer. Puteti incerca si voi sa cautati pe Google-ul Britanic cu terminatia co.uk si daca gasiti ceva sa imi dati de stire... :)

scrie ve ve ve google punct co punct uk iar apoi cauta pantilimon si filtreaza rezultatele din ultima saptamana si bang....gasesti stirea

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close