INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Veste rea pentru Ionuț Radu: „Inter nu-l mai vrea înapoi!”

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 12:44

Inter Milano s-ar fi alarmat de erorile portarului în vârstă de 22 de ani și s-ar gândi la Musso (Udinese) ca înlocuitor al lui Handanovici.

La 35 de ani, Samir Handanovici mai are contract până în 2021 cu Inter. Și portarul sloven e încă la un nivel înalt. Dar clubul pregătește viitorul, căutând un înlocuitor pentru căpitan.

Ionuț Radu părea cel mai îndreptățit să spere la tricoul cu numărul 1 nerazzurro. Fusese răscumpărat cu 12 milioane și împrumutat din nou la Genoa. El era primul pe lista lombarzilor, mulțumiți de sezonul trecut la „tricolorului”, cel mai bun rossoblu. 

Însă site-ul italian Calciomercato anunță altceva acum: „Inter nu-l mai vrea înapoi!”. 

Îngrijorați de erorile făcute de Radu în ultima perioadă, șefii grupării s-ar gândi acum la un alt goalkeeper. Argentinianul Juan Musso, 25 de ani, de la Udinese. Exact formația de la care a venit și Handanovici, în 2012.

15goluri a primit Ionuț Radu (Genoa) în 7 etape de Serie A în acest sezon; un singur clean sheet (0-0 cu Bologna)

6goluri a încasat Juan Musso (Udinese) în șapte runde, având trei meciuri în care a închis poarta alb-negrilor

Citește și:

VIDEO Ionuț Radu, complice la prăbuşire: a greşit grav! Păcălit de finalizarea chirurgicală a lui Theo Hernandez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  19 Octombrie 2019, 08:30

Au venit contractele , banii..Gata.Numai la fotbal nu i mai sta capul.Tipic romanesc.

7manuel
7manuel  •  18 Octombrie 2019, 19:10
Postat de rivaldinho pe 18 Octombrie 2019, 15:46

Mitritra nu conteaza ca joaca in SUA, valoarea lui se vede deja in meciurile internationale. Dar Radu nu trebuie neaparat sa ajunga la Inter, desi ar fi frumos.

In afara de acest ultim meci cu Norvegia, nu-mi aduc amite ca acest Mitrita sa fi jucat bine sau f. bine. Din contra, de fiecare data cand a fost chemat la nationala si a intrat pe teren a fost printre cei mai slabi jucatori ai nostri.

rivaldinho
rivaldinho  •  18 Octombrie 2019, 15:48
Postat de albalbastru72 pe 18 Octombrie 2019, 13:12

Am spus-o din totdeauna ca doar ni se pare noua romanilor ca e mare portar,in realitate nu e deloc asa.Nu are talie(ceea ce in fotbalul mare e crucial),nu iese nici pe centrari din cauza asta,nu are joc de picior,nu simte cum trebuie poarta.E un fel de Vlad mai bine antrenat dar la fel de gafeur.

Nu ca ni se pare, O DEMONSTREAZA! De altfel crezi ca se platesc 12 milioane asa usor pe un portar? Ia vezi la suma de transfer, intra in top 25 portari... E un portar de perspectiva, poate invata sa fie mai bun la centrari! La Genoa nu doar ca ofera incredere, ci si scoate mai multe goluri pe meci.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează