INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

Vezi din ce motiv a ratat Florin Răducioiu un meci pentru West Ham

Florin Raducioiu, Raducioiu, West Ham
Florin Raducioiu, Raducioiu, West Ham

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2009 00:00

Aventura lui Florin Răducioiu la West Ham a fost una care a lăsat de dorit, el evoluînd doar 12 partide pentru britanici, meciuri în care a reuşit să puncteze de trei ori.

Daily Mail l-a inclus în primii 20 într-un top al celor mai slabi atacanţi din istoria Premier League. Aceştia scriu şi despre o întîmplare mai mult decît ciudată care îl are în centru pe atacantul român. După ce reuşise să înscrie împotriva lui Manchester United, "Radu" a ratat următorul meci pentru că se afla la cumpărături cu soţia sa! Acesta a părăsit Upton Park după numai 6 luni.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
 •  05 Noiembrie 2009, 17:59

=)))))) dinamo4ever ai fost tare la faza asta ... "a da ? .. uitate la tv" =))

 •  12 Octombrie 2009, 13:06

Sunteti rai, va luati de om aiurea. Ce v-ati mai fi dorit sambata un Raducioiu la Belgrad in loc de Mutu! Va mai aduceti aminte cum i-a intepat de doua ori chiar pe Maracana lor? Eheei... Nu mai faceati mistouri acum!

 •  08 Octombrie 2009, 18:45

super atacant la vremea lui dar mentalitatea se roman la distrus.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează