INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Victor Becali: "Chelsea nu a cerut suspendarea lui Mutu! Oricum, apelăm la Curtea Europeană"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre evoluţia disputei dintre Adrian Mutu şi Chelsea, dezvăluind că apărarea jucătorului român va face apel împotriva deciziei TAS la Comisia Europeană.

"Adi e foarte pregătit şi abia aşteaptă să se întoarcă pe teren. Chelsea nu a făcut nici o cerere de suspendare a lui Mutu în cazul în care el nu plăteşte amenda. Uniunea Europeană nu permite ca nici unui cetăţean să-i fie îngrădit dreptul la muncă, aşa că vom face recurs la Curtea Europeană împotriva deciziei TAS", a spus Becali la Radio Toscana.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis în vara anului trecut că Adrian Mutu trebuie să-i plătească lui Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro după ce a fost concediat în 2004 de clubul englez din cauza consumului de cocaină.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  09 Septembrie 2010, 13:19

cum sa primeasca chelsea atatia bani de la un jucator?esti mai pr.0.st ca toti pr09sti

sundancekid
sundancekid  •  09 Septembrie 2010, 13:12

Apropo ! Mai vede ciuciu Chelsea banu de la mutu !

sundancekid
sundancekid  •  09 Septembrie 2010, 13:11

M-as mira ca virgula Curtea Europeana anuleze o hotarire a TAS-ului !! Ce echipa de avocati iti trebuie sa bati TAS-ul ? Poate doar sa prelungeasca pina termina mutu cu fotbalul ca jucator ! E si asta o tehnica !!! Dupa care se declara falit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează