INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JIANGSU SUNING

Victorie importantă pentru Olăroiu în China! Echipa sa este la un punct de lider

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 19:06

Parcursul lui Jiangsu Suning de când Cosmin Olăroiu este tehnician al echipei este unul aproape perfect. Echipa românului a câștigat și azi, pe teren propriu, 1-0.

Adversara lui Jiangsu Suning a fost Dalian Yifang, fosta echipă a lui Constantin Budescu. Unicul gol al meciului a fost înscris de Huang, în minutul 58.

Victoria a urcat-o pe Jiangsu Suning până pe locul 4, cu 19 puncte. Este la egalitate cu Beijing Guoan, formație aflată pe podium.

Primele două locuri sunt ocupate de Shanghai SIPG și Shandong Luneng, ambele cu 20 de puncte. Dalian Yifang, formație antrenată de Bernd Schuster, e pe locul 15, cu 6 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează