INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Absolut dramatic! Duel cu șapte goluri între Standard Liege și Mouscron » Rotariu a înscris pentru echipa lui Rednic » Ce a făcut Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 20:52

Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin, și Mouscron, formația lui Mircea Rednic și Dorin Rotariu, au oferit un meci absolut nebun în etapa a 26-a din Belgia. Standard s-a impus cu 4-3 după ce în minutul 87 Mouscron avea 3-2 și om în plus. 

Cu Răzvan Marin și Dorin Rotariu pe teren, duelul dintre cele două echipe a debutat extrem de încins.

Luyindama a deschis scorul pentru Standard în minutul 9, dar Mouscron a egalat 10 minute mai târziu, prin Awoniyi.

Standard a preluat din nou conducerea după pauză, grație reușitei lui Pocognoli.

Apoi, același Awoniyi l-a servit excelent pe Dorin Rotariu, care a egalat pentru Mouscron în minutul 65. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL ROMÂNULUI!

Awoniyi și-a continuat forma excelentă și a dus scorul la 2-3 în minutul 76, iar soarta meciului părea decisă, mai ales că Standard a rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Luyindama din minutul 73.

Finalul a fost însă unul nebun. În doar două minute, Standard a preluat avantajul, după reușitele lui Carcela-Gonzalez și Cop, din minutele 87 și 89. 

Răzvan Marin a fost înlocuit în  minutul 76, în timp ce Rotariu a părăsit terenul în minutul 82.

În urma victoriei, Standard a acumulat 36 de puncte și se situează pe locul 8. De partea cealaltă, Mouscron e pe locul 13, cu 29 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  12 Februarie 2018, 14:46

Meci pierdut din cauza lui Mircea Rednic!Am vazut meciul!Echipa lui e vraiste!*** *** in poarta si incearca pe contraatac!Cum facea si la Dinamo si cum face si Miriuta!De data asta chiar era sa ii iasa!Are in echipa un nigerian "fuoriclassi",care de unul singur a dat-o peste cap pe Standard Liege!Doua goluri si o pasa de gol-la Rotariu-si alte pase de gol irosite de coechipieri!Era minutul 75 si echipa lui Rednic conducea cu 3-2 si avea si un om in plus!Si ce face Rednic,antrenorul cel "neinteles"?Il scoate pe Rotariu-care tinuse foarte bine mijlocul terenului si conlucrase foarte bine cu nigerianul ala-si baga un fundas!Pe urma iar mai scoate un atacant si mai baga un fundas!Rezultatul?Se retrag toti intr-o aparare disperata si iau doua goluri de la Standard,care juca cu un jucator in minus!E dreot ca la aceasta degringolada a contribuit si arbitrul!Cum?Printr-o aplicare originala-cred eu-a legii avantajului!Un atacant al lui Standard a fost faultat in marginea careului-lateral dreapta-arbitrul a lasat avantaj, iar jucatorul lui Standard a finalizat faza,sutand puternic la radacina barei- la coltul scurt-dar portarul a plonjat si a aparat!Cea facut arbitrul?A intors faza si a dictat lovitura libera,din care a iesit golul de 3-3!Oricum,asta nu scuza jocul lui Mouscron din acel sfert de ora si nici deciziile lui Mircea Rednic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Februarie 2018, 09:40
Postat de mannecken pe 11 Februarie 2018, 22:22

Spectaculos sau nu, rezultatul este logic. Muscron este echipa Standardului. Anul trecut Muscron a batut "nesperat" în ultima etapa,cred, pe Standard si a evitat retrogradarea. Poate ma însel, dar Muscron este sigur satelitul Standardului. Standard are nevoie de puncte ca de aer pentru a juca play-of-ul.

Am vazut meciul a fost care pe care.Intr-adevar portarul lui Rednic a fost curios de neinspirat.

mannecken
mannecken  •  11 Februarie 2018, 22:22

Spectaculos sau nu, rezultatul este logic. Muscron este echipa Standardului. Anul trecut Muscron a batut "nesperat" în ultima etapa,cred, pe Standard si a evitat retrogradarea. Poate ma însel, dar Muscron este sigur satelitul Standardului. Standard are nevoie de puncte ca de aer pentru a juca play-of-ul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează