INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SAINT ETIENNE

VIDEO Bănel din nou erou pentru Saint Etienne! Pasă de gol şi o ratare uriaşă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 01:36

Bănel Nicoliţă a fost din nou în centrul atenţiei, reuşind o nouă pasă decisivă pentru Saint Etienne.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Internaţionalul român a fost printre cei mai buni jucători ai "verzilor" în faţa lui Sochaux în partida încheiată cu victoria echipei sale, scor 1-0. Bănel a evoluat din nou excelent, efortul său dînd roade în minutul 77, cînd a centrat perfect din corner la reuşita lui Zouma.

Fostul mijlocaş al Stelei a avut şi o şansă uriaşă de a marca, tot în urma unei lovituri de colţ. Bara porţii adverse s-a opus însă unei reuşite de zile mari a românului.

Cu cele trei puncte obţinute cu Sochaux, Saint Etienne urcă pînă pe locul 6, la trei puncte de locul al treilea, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Nicoliţă ajunge astfel la 3 goluri şi 3 pase decisive în Ligue 1, la numai 10 partide disputate. Saint Etienne a plătit Stelei 700.000 de euro pentru a-l aduce pe Stade Geoffroy-Guichard.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
gaby_blion
gaby_blion  •  15 Ianuarie 2012, 20:11

mi se pare ca joaca mai bine decat la fosta echipa...s-a integrat bine acolo, toti sunt de aceeasi culoare cu el...ma bucur pt el, felicitari!!

sorineldobre
sorineldobre  •  15 Ianuarie 2012, 11:21

Ma bucur ca face treaba afara. Mie nu mi s-a parut prea bun cu tot tam-tam-ul care era in jurul lui la Steaua. Depunea f. mult efort asta-i clar. Asa ca ma bucur ca e apreciat in Franta.

biancorossi
biancorossi  •  15 Ianuarie 2012, 11:09
Postat de flo_ax pe 15 Ianuarie 2012, 03:15

Ce bine joaca Banel, am urmarit meciul si nu mi-a venit sa cred ce bine centreaza... Acum imi dau seama ce nociv e mediul la clubul Steaua, cum jucatorii se indobitocesc si se plafoneaza

nu e un fenomen singular. si la alte cluburi din ro se intampla la fel.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează