INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA CROAŢIEI

VIDEO / Ce gol înscrie Cernat! Merită convocat la naţională?

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Hajduk Split a învins cu 4-0 pe Varteks în manşa secundă a semifinalele Cupei Croaţiei şi s-a calificat în ultimul act, unde va întîlni pe Dinamo Zagreb, echipă ce a cîştigat deja titlul.

Hajduk s-a calificat cu scorul general de 5-1 după această victorie, iar cel mai frumos gol a fost cel marcat de Cernat, primul al partidei retur, cu un şut senzaţional din lovitură liberă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
 •  24 Aprilie 2008, 20:31

Ermmm....Cernat si Ghioane sunt jucatori buni, dar nu joaca constant la echipa de club...plus ca Ghioane a avut si probleme medicale..Cernat fiind un mijlocas de creatie nu va avea loc la nationala de Mutu..chiar daca vor ajunge sa joace Mutu cu Cernat in aceasi echipa...toate mingile se vor indrepta in timpul constructiei spre Mutu scotzandul din joc pe Cernat..singurul care ar putea ajunge la nationala e Ghione deoarece natioanala are nevoie de mijl dr(altii decat Nicolita).

 •  24 Aprilie 2008, 20:10

Cernat si Ghioane sunt solutii viabile pentru nationala!Depinde cat de nepartinitor va fi Piturca la alcatuirea lotului pentru Euro. Daca este baiat destept, va lua jucatorii care sunt in forma si ar putea deveni celebru. .

 •  24 Aprilie 2008, 20:10

ce gol senzational a marcat varamiu la chiajna la numai 17 ani!!!!! merita la nationala? vezi golul p www....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează