INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Ce îi dă încredere lui Florin Gardoş la Southampton + de ce l-a schimbat Ronald Koeman contra lui Arsenal

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 17:17

Florin Gardoş a început meciul cu Arsenal pentru a doua oară titular în Premier League în echipa lui Southampton, scor 2-0, şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai "sfinţilor", el fiind schimbat în minutul 71 cu Yoshida.

Fundaşul central în vîrstă de 26 de ani a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit despre cel mai frumos moment petrecut în scurta sa perioadă la Southampton.

"Cel mai frumos moment a fost cel în care am fost titularizat pentru prima dată pe St Mary’s. Apoi, faptul că echipa se află pe locul 4 este iar un lucru extraordinar pentru noi. Încrederea este foarte importantă pentru orice jucător şi cred că am devenit din ce în ce mai încrezător şi eu în capacităţile mele. Important este să joci, să ai meciuri în picioare pentru că asta îţi conferă şi multă forţă interioară", a spus Gardoş.

Românul a vorbit şi despre lucrul care-i place cel mai mult la tehnicianul Roland Koeman: ”Cred că postul de fundaş central este cel mai disputat. Dar, dacă vom evolua cu trei fundaşi centrali atunci voi avea şi eu mai multe şanse de joc”, a mai adăugat fundaşul.

Gardoş a dezvăluit de ce a fost schimbat cu Yoshida în minutul 71 al partidei cu Arsenal: "Am fost mulţumit de ce am realizat, dar cred că pot şi mai mult. Am făcut şi unele mici greşeli, am jucat şi bolnav, mai ales că am jucat sub efectul unor antibiotice. De aceea am şi fost schimbat la meciul cu Arsenal, cînd am fost titular pentru a doua oară", a conchis Gardoş.

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Ianuarie 2015, 18:50

Gardos a fost schimbat pentru ca luase galben

putregaiu
putregaiu  •  03 Ianuarie 2015, 19:38
Postat de castaway pe 03 Ianuarie 2015, 18:52

O surpriza placuta ,usurinta cu care se exprima in engleza,tinand seama de faptul ca se afla in Anglia doar de jumatate de an. Gardos lasa impresia de calitate,seriozitate. Baiat bun.

Ba Vasile! engleza nu mai e demult limba straina. Oricine vorbeste engleza in ziua de azi.

raul4steaua
raul4steaua  •  03 Ianuarie 2015, 19:08
Postat de castaway pe 03 Ianuarie 2015, 18:52

O surpriza placuta ,usurinta cu care se exprima in engleza,tinand seama de faptul ca se afla in Anglia doar de jumatate de an. Gardos lasa impresia de calitate,seriozitate. Baiat bun.

crezi ca toti se apuca de limba engleza doar dupa ce pleaca in strainatate? :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează