INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

VIDEO Contra, îngrijorat după ce a văzut Anderlecht - PSG: "E o problemă mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 08:59

Cosmin Contra, selecționerul României, a asistat la meciul Anderlecht - PSG, 0-4, din grupele Champions League.

Contra a vorbit despre cei doi români de la formația belgiană, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu, și se declară îngrijorat de faptul că cei doi nu intră în vederile antrenorului Hein Vanhaezebrouck.

"Alexandru Chipciu era un om de bază cu orice antrenor care venea la Anderlecht, dar se pare că nu intră în planurile noului antrenor. E o problemă mare, pentru că are de suferit şi echipa naţională. Vreau să vorbesc cu cei doi băieţi.

O să mă întâlnesc cu ei, vom mânca împreună. Vreau să ascult ce cred ei că se întâmplă în momentul de faţă la echipă", a spus Contra la TV Telekom Sport.

Alex Chipciu și Nicolae Stanciu au fost rezerve și nu au jucat niciun minut contra celor de la PSG.

Vezi AICI video cu rezumatul Anderlecht - PSG

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  19 Octombrie 2017, 22:10

Doua nonvalori cu care s-au tepuit belgienii!

dvd1
dvd1  •  19 Octombrie 2017, 11:05

Hapciu si Nucusor 2 petarde care nici pe maidan nu au loc. Trebuie sa invete toti ca nu trebuie sa ia pe nimeni de la cea mai scirbavnica si blatista echipa de pe pamint in speta Steaua/FCSB

brifcor
brifcor  •  19 Octombrie 2017, 11:03

Asta le e valoarea : Vaslui, FC Brasov. Champions League e pe alta planeta. Despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează