INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  YOUTH LEAGUE

VIDEO Cum a marcat noul Gică Popescu » Execuţie fabuloasă în Youth Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 15:32

Alexandru Pașcanu (18 ani) a marcat primul său gol în Youth Champions League.

Fundașul lui Leicester a marcat golul egalizator, în partida pe care echipa sa a câștigat-o, scor 3-2, împotriva danezilor de la FC Copenhaga. Acesta a marcat în prelungirile primei reprize, după un șut superb de la 20 de metri.

Alexandru Pașcanu evolează pentru grupele de juniori ale campioanei Angliei din anul 2007. Sezonul trecut, a fost invitat de Ranieri și la antrenamentele echipei mari. Fundașul a ales să evolueze pentru naționala României, deși era eligibil și pentru Anglia.

Alexandru Pașcanu a evoluat pentru România în turneul de calificare pentru Campionatul European U19. Deși din echipă mai făceau parte jucători precum Ianis Hagi, Vlad Dragomir sau Florinel Coman, România a terminat doar pe poziția a treia în grupă, ratând astfel calificarea după 1-2 cu Olanda, 1-3 cu Norvegia și 6-0 cu San Marino.

Echipa U19 a lui Leicester ocupă poziția a treia în grupă, aceasta fiind prima lor victorie. Porto este prima, câștigând toate cele 3 partide disputate. Pe poziția secundă se află Club Brugge, cu 4 puncte.

Cei de la Leicester au publicat pe pagina de Facebook un video cu golurile meciului cu FC Copehnaga, scor 3-2. Golul poate fi vizionat de la minutul 0:55.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează