INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA / PRIMA LIGĂ

VIDEO / Dan Petrescu: "Am obţinut una din cele mai importante victorii din istoria clubului"

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 10:45

Tehnicianul român Dan Petrescu a vorbit despre succesul obţinut de formaţia sa, Kuban Krasnodar, scor 2-0, pe terenul multiplilor campioni de la Rubin Kazan, echipă care a ţinut în şah pe Barcelona în Liga Campionilor.

"A fost o victorie foarte importantă pentru Kuban, una dintre cele mai importante din istoria clubului. Rubin pierde foarte rar acasă, iar noi aşteptam de mult timp această victorie. >> Vezi REZUMATUL partidei!

Am jucat bine şi în ultimele trei meciuri, dar nu am putut să cîştigăm. Astăzi însă lucrurile au stat altfel. Am jucat bine şi am meritat victoria", a spus Bursucul la conferinţa de presă de după meci.

Fostul fundaş al naţionalei a comentat zvonurile despre demiterea sa şi interesul grupării Lokomotiv Moscova.

"Este rău cînd se spune despre un antrenor că ar trebui demis după trei înfrîngeri. Dar este plăcut că lumea spune că Lokomotiv şi Chelsea s-au interesat de mine. Înseamnă că am depus o muncă bună", a încheiat Petrescu.

Vezi AICI clasamentul din prima ligă a Rusiei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  27 Iunie 2011, 17:17

Succes Dane, sa ajungi pe podium!!!

myke82
myke82  •  27 Iunie 2011, 13:44

N-ai cum sa castigi meci de meci. Orice antrenor (oricat ar fi de bun) mai si pierde. Rusii n-au mentalitatea romanilor, sa demita un antrenor dupa ce pierde 2-3 meciuri. Daca aveau mentalitatea romanilor cu siguranta ar fi fost mult mai jos fata de cum sunt acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează