INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Derapaj al unui președinte de club! A înjurat și a scuipat un jucător de la echipa lui Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 11:13

Omar El Kaddouri, mijlocașul marocan al lui PAOK, a fost atacat la sfârșitul meciului de Alexis Kougias, președintele Larissei.

Campionatul grec nu mai apare de multă vreme în presa mondială pentru fotbalul său, ci pentru incidente. Larissa - PAOK 1-1, a fost alt meci încins, cu final furibund.

După cinci minute de prelungiri, arbitrul a fluierat sfârșitul jocului, moment în care Omar El Kaddouri s-a îndreptat furios spre marginea terenului. Mijlocașul lui Răzvan Lucescu, ex-Napoli, voia să-i ceară socoteală unui oficial al gazdelor, cu care se certase în timpul partidei.

În fața fotbalistului a apărut și președintele Larissei, ce văzuse întâlnirea de pe banca de rezerve. Extrem de nervos, Alexis Kougias a început să-l înjure pe El Kaddouri. Și l-a scuipat! Marocanul a sărit să-l bată, fiind oprit în ultima clipă de jucători și stewarzi.

 

PAOK și Lucescu au pierdut șansa de a trece pe locul 1. A fost cel de-al treilea egal în primele 6 etape. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează