INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPE EUROPENE

VIDEO Doi fotbaliști români au marcat în această seară în cupele europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 21:47

Zalgiris Vilnius a câștigat manșa tur cu Klaksvik (Insulele Feroe) din turul 1 al Europa League, scor 2-1. Victoria îi transformă pe lituanieni în mari favoriți la calificarea în turul 2.

Ex-gălățeanul Liviu Antal este cel care a deschis scorul pentru Zalgiris, în minutul 40. Intrat în minutul 53, Bjartalid a egalat dintr-un penalty 7 minute mai târziu.

Până la urmă echipa românului a reușit să învingă. Mbodj a marcat golul victoriei în minutul 90+2. Cotat la 300.000 de euro, mijlocașul român traversează un moment bun, având deja 4 goluri. În sezonul trecut a marcat de 13 ori pentru formația lituaniană.

Gol și pentru Keșeru

Claudiu Keșeru a marcat și el pentru Ludoogreț în partida pe care echipa sa a câștigat-o fără drept de apel împotriva nord irlandezilor de la Crusaders, scor 7-0. VIDEO AICI!

Atacantul român a punctat în minutul 53, din pasa lui Nadanel. Golul său a dus scorul la 3-0. În minutul 68, a fost schimbat cu Swierczok, care a înscris de 3 ori.

Așadar, Ludoogreț este deja calificată în turul 2 preliminar pentru grupele UEFA Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  12 Iulie 2018, 09:46

2 afonii si 2 prostii adica tottii sunt niste afonii de doi banii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează