INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORESPONDENȚĂ DIN SALONIC

VIDEO EXCLUSIV A uitat de Reghe și Gâlcă » Fernando Varela: „Răzvan Lucescu, cel mai bun antrenor pe care l-am văzut vreodată!”

Peste măsură de fericit, Varela s-a fotografiat alături de Răzvan Lucescu și de Pantelis Konstandinidis, fost internațional grec, fost campion la PAOK și Panathinaikos // FOTO: Eduard Apostol // GSP
Peste măsură de fericit, Varela s-a fotografiat alături de Răzvan Lucescu și de Pantelis Konstandinidis, fost internațional grec, fost campion la PAOK și Panathinaikos // FOTO: Eduard Apostol // GSP

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 13:31

Fernando Varela (31 de ani), dublu campion cu FCSB, a fost om de bază în echipa lui PAOK Salonic cu care Răzvan Lucescu a reușit să câștige titlul pentru prima oară după 34 de ani. 

La petrecerea ce a marcat sărbătorirea titlului, Varela a exclamat la adresa lui Răzvan Lucescu: „E cel mai bun antrenor pe care l-am văzut! Cel mai bun!”.

 

Peste măsură de fericit, Varela s-a fotografiat alături de Răzvan Lucescu și de Pantelis Konstandinidis, fost internațional grec și fost jucător la PAOK și Panathinaikos.

Peste Reghe și Gâlcă în topul preferințelor :D

Fernando este unul dintre jucătorii ce-au contribuit din plin la ultimul titlu luat de FCSB, în ediția 2014/2015, când antrenor era Constantin Gâlcă. Varela se afla în echipă și un sezon mai devreme, la titlul cucerit de roș-albaștri sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. 

Tocmai de aceea, un român din mulțime, duminică noaptea la Salonic, a încercat să-i paseze un tricou cu sigla roș-albaștrilor. Diplomat, știind unde joacă și cine-l plătește acum, Fernando a zâmbit, i-a făcut omului cu mâna, dar a preferat să rămână "îmbrăcat" cu steagul țării sale.

 

Vezi și: CORESPONDENȚĂ DIN SALONIC // VIDEO Campionul Greciei, Fernando Varela, despre criza de la FCSB: „N-a mai luat titlul de când eram eu acolo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  24 Aprilie 2019, 18:23

Baiatul a spus adevarul !! Cu siguranta Lucescu jr. este mai bun antrenor decat “Dumnezeul Fotbalului din Germania”......respectiv sotul impresarei Reghecampf !!

mosvasile
mosvasile  •  24 Aprilie 2019, 15:16

Stie el ce zice!Pentru ca stie nu Reghe si Galca au castigat titlurile alea!Stie ca le cumparat Becali!

florianveress
florianveress  •  24 Aprilie 2019, 14:51

Comparativ cu regheblat și *** e antrenor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează