INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA - REAL BETIS 0-1

VIDEO Florin Andone i-a stricat debutul lui Clarence Seedorf la Deportivo la Coruna » Luptător inepuizabil, dar ghinionist: "Și-a dat sufletul pe teren!”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 10:50

Deportivo la Coruna, echipa lui Florin Andone, a pierdut pe teren propriu cu Betis, 0-1.  Atacantul român a risipit două mari ocazii, fiind printre cei mai activi de la galicieni. Notat cu 2 stele de Marca, Florin n-a fost suficient ajutat de echipă, ajunsă pe penultimul loc după 23 de etape.

Deportivo a ajuns la al treilea antrenor în acest sezon, dar nici Seedorf nu a adus șocul sperat. Galicienii au pierdut din nou și pentru că Florin Andone n-a mai marcat luni seară, la 0-1 cu Betis. Menținut titular într-un sistem 4-2-3-1 de tehnicianul olandez, atacantul român a luptat ca întotdeauna, însă nu a mai fost de ajuns. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

4 goluri în 6 meciuri

"Și-a dat sufletul pe teren. A venit și la ultima fază în apărare, deși mai avea energie de aruncat în atac", l-a caracterizat La Voz de Galicia, notându-l cu 5. Și Marca a apreciat dăruirea "tricolorului", cu două stele.

Nici n-a fost servit pentru a amenința poarta andaluzilor, dovadă că abia în minutul 70 a avut prima ocazie, șut la colțul scurt în bară! Andone avea nevoie de clasa lui Coutinho, în prelungiri, să egaleze, voleul său acrobatic greșind ținta. A rămas cu 4 goluri în ultimele 6 meciuri, iar Deportivo s-a mai prăbușit un loc, până pe 19. 

2 puncteîn ultimele 8 etape are Deportivo, golaveraj 6-25. N-a mai câștigat de 2 luni, de la 1-0 cu Leganes

40 de antrenoria adunat Deportivo în LaLiga. Seeedorf e primul din 2007 ce debutează cu eșec și fără șut pe poartă

"Aceasta e atitudinea corectă. Am jucat ordonat, am lăsat puține spații adversarului și am reacționat după gol. Ne-a lipsit răbdarea, dar ne vom ridica" Clarence Seedorf, antrenor Deportivo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează