INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO + FOTO PAOK Salonic a câștigat Cupa Greciei! Răzvan Lucescu a răzbunat titlul pierdut la comisii

FOTO: Reuters +18   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 22:26

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat Cupa Greciei după victoria din finală cu AEK Atena, scor 2-0.

PAOK a venit pe stadionul Olimpic din capitală cu sete de răzbunare. AEK, adversara din finala Cupei, i-a suflat titlul de campioană după un meci decis la comisii (vezi detalii AICI!).

PAOK a fost mai periculoasă în prima parte, totul culminând cu penalty-ul ratat de Aleksandar Prijovic în minutul 25. Repriza secundă a fost și mai dezechilibrată din punct de vedere al ocaziilor de poartă. Presiunea echipei pregătite de Răzvan Lucescu a dat roade în minutul 65, când Vieirinha a executat impecabil o lovitură liberă.

Finalul a fost unul tensionat. Mauricio și Vranjes au fost eliminați în minutul 80, după un meleu la centrul terenului.

AEK a riscat totul în minutele de prelungire și a fost pedepsită. Pelkas a trimis din fața porții goale și a tranșat soarta finalei. Fostul stelist Fernando Varela a fost și el eliminat la ultima acțiune, pentru al 2-lea galben.

PAOK Salonic - AEK Atena 2-0
au marcat: Vieirinha '65, Pelkas 90+2

AEK Atena: Barkas - Bakakis, Vranjes, Chygrynkskiy, Hult - Simoes, Galanopoulos - Bakasetas, Mantalos, Livaja - Araujo
Rezerve: Tsintotas, Christodoulopoulos, Galo, Giakoumakis, Giannoutsos, Giousis, Lambropoulos
Antrenor: Manolo Jimenez

PAOK Salonic: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vieririnha - Canas, Mauricio - Campos, Pelkas, Bisewar - Prijovic
Rezerve: Siampanis, El Kaddouri, Koulouris, Limnios, Mak, Malezas, Shakhov
Antrenor: Răzvan Lucescu

Cinci fani ai lui PAOK au fost transportați la spital după ce duba în care se aflau a fost atacată cu cocktailuri Molotov de aproximativ o sută de fani ai lui AEK, cu 4 ore înaintea meciului.

Fanii din Salonic au început să intre în jurul orei 18 pe stadionul Olimpic din Atena și au apărut deja primele incidente. Ultrașii au încercat să rupă gardul de protecție din jurul peluzei!

Partida este considerată una de risc maxim, 12.000 de fani ai lui PAOK făcând deplasarea în Atena pentru meci. Aseară, lucrurile au degenerat, fiind ciocniri violente pe străzi. Vezi AICI!

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
valiza.epo
valiza.epo  •  13 Mai 2018, 09:14

PAIK nu a pierdut titlul ca comisii. L-a pirdut din cauza *** care isi spun fani ai echipei dar se compurta ca animalele in jungla demoland munca de un an a echipei pe care, cica, o sustin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  13 Mai 2018, 00:35
Postat de alskar pe 12 Mai 2018, 20:53

ăla n-a fost penalti. Ce furt.

gigistu, a fost penalty clar!

chromophobia
chromophobia  •  13 Mai 2018, 00:18

Paok trebuia sa fie campioana.Fotbalul se joaca pe teren,nu la comisii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează