INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN - LAZIO 3-0

VIDEO Gafă pe San Siro » Ştefan Radu a greşit grav la ultima înfrîngere a lui Lazio, 0-3 cu Milan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 12:49

Lazio n-a avut parte de un meci prea reuşit împotriva celor de la AC Milan, cedînd pe San Siro cu 0-3.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru oaspeţi. În minutul 15, Candreva a văzut gratuit cartonaşul roşu după un fault la El Shaarawy, la o fază la care ar fi trebuit să primească doar "galben", iar Milan să beneficieze de un penalty.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Gazdele au deschis scorul în minutul 40 prin Pazzini, care a profitat de o bîlbîială în apărarea lazială, în timp ce Boateng a închis meciul cu un minut înainte de pauză, profitînd de respingerea în faţă a lui Marchetti.

După pauză, Ştefan Radu s-a remarcat la un conflict cu Kevin Prince Boateng şi printr-o gafă inexplicabilă. Fundaşul român a respins aiurea un balon, direct în picioarele atacantului italian, care l-a învins pe Marchetti pentru a doua oară în meci.

Cele două echipe fac rocada în clasament, Milan urcînd pe trei cu 48 de puncte, unul peste Lazio.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Martie 2013, 17:03
Postat de talpaiadului pe 03 Martie 2013, 16:29

Are dreptate, in momentul de fata Latovlevici este net peste cei doi. Problema e ca ceilalti sunt constant valorosi, pe cand la Latovlevici e probabil doar intr-o forma extraordinara, e pe val cum s-ar zice, nu se stie cum se va prezenta peste 2-3 saptamani.

Cam asa. Lato face meciuri bune si meciuri proaste, dar Rat face numai meciuri proaste (din ce-am vazut eu)

talpaiadului
talpaiadului  •  03 Martie 2013, 16:29
Postat de aly_dinamo pe 03 Martie 2013, 15:32

Latovlevici peste Rat si Radu Stefan :)? Hai ca esti amuzant...

Are dreptate, in momentul de fata Latovlevici este net peste cei doi. Problema e ca ceilalti sunt constant valorosi, pe cand la Latovlevici e probabil doar intr-o forma extraordinara, e pe val cum s-ar zice, nu se stie cum se va prezenta peste 2-3 saptamani.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Martie 2013, 15:51
Postat de vladutz13 pe 03 Martie 2013, 14:36

In momentul asta Latovlevici ar trebui sa fie titular pe postul de fundas stanga.... chiar si Rat inca este peste Radu Stefan, ca uite, joacain optimile Champions League, are o experienta uriasa.

Radu > Latovlevici > Rat.. cam asa vad eu lucrurile.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează